Закарпатці просили   київське керівництво   міліції відмінити об’єднання райвідділів

26.07.2013 17:33 ПОДІЇ

Через сумнозвісні врадіївські події авторитет української міліції суттєво підмочено. Проте негідна поведінка окремих правоохоронців не може перекреслити роботу всього 280-тисячного колективу правоохоронців. Тож аби донести до громадськості цю тезу й водночас вивчити проблеми, що існують на місцях, цими днями в усіх регіонах держави роботу тамтешньої міліції інспектувало київське керівництво.

Зокрема, на Закарпатті побував заступник керівника служби боротьби з незаконним обігом наркотиків МВС України, полковник міліції Микола Стрілецький. Київський гість відвідав Мукачівський, Берегівський, Перечинський, Тячівський райвідділи, де здійснив особистий прийом громадян. Загалом упродовж двох днів правоохоронець поспілкувався з понад півсотнею закарпатців. У коментарі «РІО» Микола Миколайович розповів про враження від візиту.

«Як я зрозумів, у вашому багатонаціональному краї склалися толерантні стосунки між населенням і міліцією, яку люди поважають, особливо в сільській місцевості. Проте з людьми слід постійно спілкуватися. Так, наприклад, у Берегівському районі угорська громада запропонувала дублювати угорською написи на службовому автотранспорті міліції, а також ввести у райвідділі посаду перекладача з угорської мови. Цю пропозицію місцевої влади та громадськості я передам міністрові. У Мукачеві, Перечині, Великому Березному, де я також зустрічався з людьми, виникало питання про відміну минулорічного об’єднання райвідділів міліції. Люди просять відновити райвідділи в Мукачівському районі, на Березнянщині та Воловеччині. Ці питання також розглядатиме міністр», — розповів Микола Стрілецький.

Київський перевіряючий також зізнався, що скарг на працівників він очікував від людей почути більше. «Скарги в основному були пов’язані зі зволіканням у розслідуванні тої чи іншої кримінальної справи, — зазначив Микола Миколайович. — За окремими з них рішення, як мене запевнило керівництво УМВС, буде винесене вже в найближчі дні».

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат