Ален Панов спростовує своє звернення до міськради про встановлення білборда

26.07.2013 13:43 РАТУША

Як ми повідомляли в попередньому числі «Ратуші», минулого тижня на виконкомі під час розгляду проекту рішення «Про зовнішню рекламу» було відмовлено у встановленні рекламного щита на вул. Капітульній біля Хрестовоздвиженського кафедрального собору, де планується облаштувати сквер, голові Закарпатського осередку Спілки дипломатів України Аленові Панову, мовляв, через існуючий мораторій на нові рекламоносії. Вже після засідання виконкому міський голова, який напередодні повернувся з відпустки, сказав, що не знає, про якого саме Панова йдеться...


А вже на початку цього тижня не забарилося спростування від самого Алена Панова стосовно його звернення до міськвиконкому і отриманої відмови на встановлення рекламного щита.

Ален Панов запевняє, що жодного звернення про розміщення білборда він до міськвиконкому не подавав. І якби не уважні журналісти, навряд чи взагалі би дізнався про такий факт. «Річ звичайна для ужгородського сьогодення, коли міська влада є бездіяльною, не відчуває і краплі відповідальності за те, в якому стані перебуває місто, а переймається питанням власного іміджу, — переконаний він. — Однак підробка документів є не лише провокацією, але й діянням, яке підпадає під ознаки злочину, тому вирішив не проходити повз такого беззаконня».

Він офіційно звернувся до правоохоронних органів. Як розвиватиметься ситуація і чи знайде вона належну правову оцінку, дізнаємося згодом.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
У дипломатичних колах мера Ужгорода Погорєлова вважають примітивним

ТЕГИ : віктор погорєловален панов

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат