У Балоги "все віджали, він сидить у своєму замку, бухає і жере кокс"

admin 25.07.2013 15:22 ПОЛІТИКА

Тетяна Монтян у екслюзивному коментарі для ПЛ розповіла про втрачені можливості періоду правління Ющенка і глави його адміністрації Віктора Балоги.

"У Закарпатті є свій герой, який злетів до небес, а потім впав вниз на найгостріші камінці. Це пан Балога. Він повністю кермував Україною замість нікчеми Ющенка. Він міг зробити все, у нього був повний набір владно-розпорядчих повноважень. Якби він тільки захотів, він міг би перевернути цю країну одним помахом пальця", - впевнена Монтян.

"Для чого ж він використовував свій найпотужніший ресурс? Виключно для власного збагачення. До чого це призвело на вихлопі? До того, що у нього віджали вже практично все, відрізали від усього контрабаса. У його брата навіть мандат віджали. І що він зараз робить - сидить у своєму замку Паланок, бухає, жере кокс і згадує, що він міг зробити все, але не зробив нічого", - сказала вона.

"И у всех людей, которые сейчас все загребают, такая же перспектива. Власть – она как песок. Пока он мокрый, ты его держишь в руке, когда он высохнет, он высыплется сквозь пальцы. Вот когда этот песочек высыплется из их загребущих ручонок, они останутся у разбитого корыта. Они ничего не смогут толком передать свои детям, потому что они не создали юридическую инфраструктуру для того, чтобы владение имуществом превратилось в настоящее право собственности", - добавила Татьяна Монтян.

http://www.pl.com.ua/?pid=61&artid=28834

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат