Гандбол. Визначився суперник «Карпат» у єврокубках

24.07.2013 14:11 СПОРТ

Чемпіонки України, ужгородські «Карпати», зіграють в другому раунді Кубку ЄГФ з литовським ГК «Жальгіріс» (Каунас). Перший поєдинок відбудеться 5—6 жовтня і пройде в Ужгороді. Повторний матч відбудеться 12—13 жовтня.

Відомий і наступний суперник «Карпат». В разі перемоги над «Жальгірісом» ужгородський ГК зіграє з командою «Kobenhavn» з Данії. За словами Бориса Петровського, це будуть дуже складні матчі для його команди. «Ми мало знаємо про литовський клуб, — прокоментував він. — Проте знаємо точно, що вони сильніші за минулорічного суперника на цьому етапі — «Етар–64» з Болгарії. Загалом, литовський гандбол знаходиться   на хорошому рівні, тому готуватися до цього поєдинку слід дуже серйозно».

Наразі ужгородська команда проводить свій підготовчий збір в Берегові, який закінчиться 31 липня. Після зборів у команди традиційно заплановано збір на Драгобраті.

Що стосується придбань, то наразі в команду повернулася давня знайома – Беата Смерека. Гандболістка народила дитину, через що зробила перерву в спорту. Тепер готова повернутися і вже тренується з командою. Також на перегляді гандболістка ірпінського «Податкового університету» Іванна Мигович, яка родом зі Сваляви.

ТЕГИ : гк карпатигк жальгірісгандболборис петровськийБеата СмерекаВася ПупкінІванна Мигович

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат