Влада збирається позбутися 30-ти комунальних об’єктів

Денис Регін 19.07.2013 14:08 РАТУША

У міській газеті від 13 липня надруковане оголошення Департаменту міського господарства про проведення конкурсу з відбору чергових об’єктів комунальної власності під розпродаж або передачу в оренду. Загалом їх аж 30 об’єктів.


До прикладу, йдеться про будівлю клубу площею 120,9 кв. м на вул. Горянській, 6 — це об’єкт культури та дозвілля, й будівлю площею 545,0 кв. м на Минайській, буд. 23А — це колишня стоматполіклініка, збудована у 1986 році, де лікування зубів проводилося цілодобово. Віднедавна стоматологічну поліклініку з будівлі примусово відселили. Наразі вона у переліку об’єктів на приватизацію.

Щодо об’єкта на вул. Горянській, 6, то для мікрорайону Горяни він міг би прислужитися як центр дозвілля або первинної медичної допомоги, чи опорного міліцейського пункту міліції, відкриття кожного з яких тут було би доцільним.

Серед іншого — нежитлова будівля площею 1896,0 кв. м на пл. Корятовича, 1 (колишній ресторан «Червена Ружа»), адміністративно-лабораторний корпус площею 1555,4 кв. м на вул. Собранецькій, 156, котельні, будівлі ЦТП тощо.

Денис Регін

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат