Білбордова шизоманія від Балог

13.07.2013 11:25 ПОЛІТИКА

 

Віктор Балога таки дуже образився на владу за те, що його молодшого брата Павла викопнули з Верховної Ради. Навіть не за брата йому так прикро, а за ті величезні гроші, які пішли на «задобрення» виборця. Мова ж про мільйони.


І ось цього тижня клан Балог активізувався і розгорнув білбордову кампанію. Спочатку балогівці встановили кілька білбордів зі зверненням до президента Януковича повернути заблоковані казначейством гроші. Вимога йде нібито від громади. При цьому якихось позначок на білбордах, які би інформували про його власника та контактів і номера дозволу, згідно з яким встановлені дані білборди, — відсутні. Зрозуміло було відразу, що це справа рук балогівців. До речі, Балога вимагає гроші саме для Мукачева, де на бюджетних коштах працюють підконтрольні йому фірми, а також білборди встановлені в Хусті, де, як пише сайт «Нове Закарпаття», на його клан чекають нові перевибори на виборчому окрузі № 71, бо саме там залишився без депутатських повноважень Павло Балога.

Те, що казначейство затримує виплати містам, неприємний факт, однак піаритися на цьому — примітивно. Тим більше, що Балога робив усе занадто грубо: приїжджають балогівські майстри з журналістами, ставлять білборд, швиденько фотографують, потім розповсюджують цей факт у своїх пресі та телебаченні, а далі самі ж таки зафарбовують написане і демонтують білборд. Інформаційних приводів два: мовляв, громада виступає проти того, що міські бюджети невчасно отримують казначейські гроші, а по-друге: влада безсоромно зафарбовує і нищить громадські звернення. Балога пішов ще далі. Він у себе на сторінці у Facebook написав, що «мешканця міста Хуст Закарпатської області, який є власником рекламної фірми, що розмістила білборди зі зверненням до президента, викликають у СБУ. Хочуть знати, хто є замовником цієї соціальної реклами».

Насправді ж, як виявилося, ніхто нікого нікуди не викликав. «Інформація про те, що Управління Служби безпеки України в Закарпатській області нібито «викликало» власника рекламної фірми у м. Хуст, не відповідає дійсності. Служба безпеки України, у тому числі її регіональний орган, працює виключно в межах   своєї компетенції та відповідно до чинного законодавства України», — повідомила прес-група УСБУ в Закарпатській області. Тобто Балога збрехав, щоб додати вагомості своїй білбордовій кампанії.

До речі, ця кампанія тривала і надалі. Клан вирішив, що їх образив не лише президент, а й губернатор. Поблизу Барвінка під Ужгородом балогівці поставили ще один образливий білборд і нібито цілком випадково там проходив один із журналістів балогівського Інтернет-видання, який сфотографував цю писанину і розмістив її в мережі. І саме це «випадкове» фотографування видає авторів білбордового бруду. Занадто вже груба та непрофесійна робота. В принципі, як і все решта, що робить завгосп із Завидова.

ТЕГИ : віктор балога

Коментарі :


13.07.2013 14:07 Марк

У Балогові прокинулося його кримінальне єство, і це вже яскраво видно. Щоб пересічні закарпатці від цього не постраждали. Але коли то і справді йде справа про мільйони.. Він ні на що не подивиться. Гнати його в шию треба звідси!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат