Міжгірську селищну раду зобов’язали припинити антиконкурентні дії

admin 12.07.2013 14:05 СОЦІО

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України зобов’язало Міжгірську селищну раду   та її виконавчий комітет припинити порушення конкуренційного законодавства.

Як встановило Відділення, виконкомом Міжгірської селищної ради було визначено виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів у смт.Міжгір’я без проведення конкурсу, що суперечить вимогам законодавства.
Крім того, ним було встановлено тарифи на послуги з вивезення твердих побутових відходів для категорій споживачів «бюджетні установи» та «інші споживачі», які КП «Ринок» розробило з порушенням вимог Порядку формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів, що призвело до   реалізації цих послуг за економічно необґрунтованими тарифами та створено умови для вчинення комунальним підприємством порушень законодавства про захист економічної конкуренції.
Рішенням Відділення   Міжгірську селищну   раду зобов’язано вжити заходи щодо припинення порушень законодавства про захист економічної конкуренції.
Прес-служба Закарпатського обласного територіального відділення   Антимонопольного комітету України

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат