Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 12.07.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні п’ятниця, 12 липня. Прокидайтеся у доброму гуморі під акомпанемент улюблених мелодій. Нехай ранок наповнюється приємними емоціями, а чашечка – ароматною кавою. Успіху в усіх починаннях і корисного відпочинку на вихідних!


Цитата дня:   Що ти шукаєш? Щастя, любові, спокою душі. Не ходи шукати їх на інший край Землі, ти повернешся розчарованим. Пошукай їх у самому собі, в глибині свого серця.     (Далай Лама)

2 липня 2013 року по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, короткочасні дощі, грози, вночі місцями сильні дощі. Вітер північно-західний 5-10, під час гроз місцями шквали 15-20 м/с. Температура повітря вночі 10-15°, вдень 20-25°, у горах місцями вночі 7-10°, вдень 12-17° тепла.
По м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вранці та вдень короткочасний дощ. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура вночі 12-14°, вдень 22-24° тепла.

За православним календарем 12 липня ІМЕНИНИ відзначають Павло й Петро.


Цей день в історії

1917 — під час першої світової війни в ході Іпрської битви німецька армія вперше використала в якості бойової отруйної речовини газ, що за місцем боїв отримав назву іприт;
1941 — у Радянському Союзі прийнято рішення про відправку на фронт 577 тисяч в'язнів виправних таборів, котрі мали б кров'ю змити вину перед державою, воюючи в штрафних батальйонах.
1960 — в Радянському Союзі запущено супутник з двома собаками на борту;



Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 25 липня — «Університет монстрів». Поч. о 12.00, 14.20 та 18.30.
«Земля після нашої ери». Поч. о 16.30, 20.40 та 22.30.  

Облмуздрамтеатр
14 липня — притча-мюзикл «Мауглі» (Р. Кіплінг). Поч. о 12.00.   Музична комедія «Здрастуйте, я ваша тітонька» (Б. Томас). Поч. о 18.00.

Кострино, Великоберезнянський район
14 липня — ІV Закарпатський обласний фестиваль «Лемківська ватра-2013». Поч. о 15.00.

Ужгород, Боздоський парк
До 14 липня — фестиваль Music Bike Ukraine.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Караоке-бар «Rocky Karaoke»
Щоп’ятниці, щосуботи і щонеділі —   виступ гурту «Tequila Band». Поч. о 23.00 і до 2.00.

Готель «Old Continent»
13 липня — «Disco 80-x».

«Viper Сlub»
Щосуботи — вечір знижок (на всі коктейлі знижка 20 %).

«Apriori Pub»
Щоп’ятниці — тематична вечірка. Поч. о 20.00.  

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.


Галерея «Ужгород»  
«Молодіжна виставка».
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Ярослава Ціко (Росія) «Енергія Карпат».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. День призначений для завершення справ і наведення порядку в документації. Не варто відкладати рутинну роботу, ваші недоліки може помітити керівництво. У другій половині дня ваш недоброзичливець проявить свою відкриту позицію. Об'єднавшись з однодумцями, ви подолаєте перешкоди. Увечері приготуйте приємний романтичний сюрприз коханій людині.
Телець. Сьогодні вам слід проявити обачність у спілкуванні з новими партнерами. Не варто довіряти словам, аналізуйте вчинки партнерів. Підписані документи принесуть стабільний прибуток. У другій половині дня вам доведеться брати участь у вирішенні сімейних питань. Увечері вам варто розслабитися і відвідати масажиста.
Близнюки. Сьогодні вам слід проявити обачність у спілкуванні з новими партнерами. Не варто довіряти словам, аналізуйте вчинки партнерів. Підписані документи принесуть стабільний прибуток. У другій половині дня вам доведеться брати участь у вирішенні сімейних питань. Увечері вам варто розслабитися і відвідати масажиста.
Рак. Сьогодні ви будете на гребені хвилі слави та успіху. Намагайтеся реально оцінювати ситуацію і обмежити спілкування з підлесниками. Вам слід навчитися відмовляти тим, хто не приносить для вас користі. Вдалий день для будь-яких змін і відмови від спілкування з даремними людьми. Вільний час присвятіть саморозвитку і духовним практикам.
Лев Ваша зовнішність зіграє сьогодні важливу роль. Намагайтеся мати респектабельний вигляд і відповідати очікуванням своїх ділових партнерів. У другій половині дня на вас чекають складні переговори. Вам слід докласти зусиль і контролювати свої емоції, щоб отримати позитивну відповідь. Вільний час присвятіть спілкуванню з родичами.
Діва. Вас накриє хвиля творчого натхнення. Вам варто зафіксувати свої нові ідеї, щоб реалізувати свої проекти. Діліться своїми думками з однодумцями, щоб надихнути їх на подвиги. Ваш авторитет підніметься в очах керівництва. Використовуйте сприятливий збіг обставин, щоб отримати додаткові привілеї.
Терези Сьогодні вам не слід перевтомлюватися, бережіть свою нервову систему. Обговоріть план майбутніх проектів із керівництвом, щоб знайти оптимальне рішення. У колективі підуть чутки, не варто звертати уваги на плітки. Критика підштовхне вас до правильних думок і дій. Увечері запросіть у гості старих друзів і влаштуйте бенкет.
Скорпіон Сьогодні на вас чекають великі справи, удача буде на вашому боці. Ви отримаєте декілька пропозицій про співпрацю. Педантично аналізуйте всю інформацію, щоб зробити правильний вибір. Відмовтеся від співпраці з тими, хто в чомусь слабший за вас. Вільний час присвятіть шопінгу і оновленню гардеробу.
Стрілець. Сьогодні на вас чекає виснажлива боротьба за владу. Від ваших вчинків залежить подальший кар'єрний ріст. Пам'ятайте, що успіх вимагає жертв. Вам доведеться розділити дружбу і ділові стосунки. Не варто проявляти жалість і підтримувати слабких людей, інакше ви зазнаєте поразку.
Козеріг На вас чекає вдалий день, насичений спілкуванням із новими людьми. Вам слід переключити свою увагу на використання сучасних технологій у своїй роботі. Нові ідеї принесуть гарний прибуток і швидко реалізуються. У другій половині дня уважно читайте документи, які підписуєте. Ваш організм виснажений, відпочивайте більше.
Водолій. Сьогодні вам доведеться брати участь у змові колег. Неминучі обставини можуть штовхнути вас на неправильний вчинок. Не варто йти на поводу у більшості. Підкресливши свою індивідуальність, ви зможете вийти зі скрутної ситуації. Мудра порада друга допоможе вам впоратися з усіма проблемами.
Риби Вранці вам слід захистити себе від зовнішніх подразників. Ваші недоброзичливці спробують спровокувати конфлікт. Намагайтеся уникнути спілкування з колегами на неприємні для вас теми. Вам варто виплеснути негативні емоції і поповнити запас сил. Змініть зачіску, відвідайте масажиста, поновіть свій гардероб.




А зараз — усміхніться :)



Рай на землі - це американська зарплата, англійський будинок, українська їжа і українська дружина. Пекло на землі - це американська дружина, англійська їжа, китайський будинок і українська зарплата)



Хто такий "задрот"?
- Це колобок, який котиться по дорозі. Зад, Рот, Зад, Рот ...





Чоловік сказав... чоловік зробив... Жінка сказала... подумала... передумала... пошкодувала, що сказала... сказала знову... подумала - навіщо сказала знову...
подумала - навіщо передумала... подумала - навіщо подумала передумати... подумала, що сказати тепер... сказала... передумала... подумала - чи варто ще щось говорити... подумала - варто... сказала...

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат