1383 особи не пройшли кордон через Закарпаття

admin 11.07.2013 11:41 СОЦІО

З початку 2013 року на ділянці відповідальності Західного регіонального управління (українсько-польський, українсько-словацький, українсько-угорський та українсько-румунський кордон ?) встановленим порядком через державний кордон пропущено майже 12 з половиною мільйонів осіб та   понад 4 мільйони транспортних засобів.  

У результаті протидії протиправній діяльності на державному кордоні органами охорони державного кордону затримано 2255 порушників законодавства з прикордонних питань.
Не пропущено через кордон 1383особу. Примітно, що з року в рік спостерігається зменшення потоку незаконних мігрантів, зокрема з початку року їх було затримано лише 279 осіб. В основному найбільше затримувалися вихідці з Грузії, Молдови та Російської Федерації, а також Південно-Східної Азії: Афганістану і Сомалі. Також, на західному кордоні затримували мігрантів з Сирії, Бангладешу, Еритреї, Шрі-Ланки, КНДР та Гамбії.
Головним напрямком організованої злочинної діяльності з переправлення незаконних мігрантів залишається українсько - словацька ділянка державного кордону.
        За   результатами паспортного контролю виявлено 20 підроблених документів, 30 чужих та 561 недійсний.
        В ході проведення заходів протидії контрабандній діяльності за перше півріччя 2013 року затримано товарів, які незаконно переміщувалися через державний кордон на загальну суму понад 19 мільйонів гривень.
        Виконуючи завдання протидії терористичним проявам підрозділами охорони кордону виявлено 155 одиниць зброї та 2299 штук набоїв.
        На виконання спільного наказу, щодо виявлення викраденого автомототранспорту та контролю за транспортними засобами, які перетинають державний кордон України, з початку року затримано 148 автомототранспортних засобів,які знаходились у розшуку або переміщались з підробленими документами.

admin


За матеріалами прес-служби Чопського прикордонного загону

ТЕГИ : нелегалиКонтрабандаЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат