Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 10.07.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі середа, 10 липня. Намагайтеся вже зранку вирішити пріоритетні для себе питання, щоб встигнути зробити задумане. Екватор тижня – найкращий час оцінити зроблене й розпочати щось нове. Нехай думки відпочивають за чашечкою свіжозвареної кави, а опісля активно прокидаються й спонукають до праці. Бадьорого ранку й успішних починань!

Цитата дня:   Що ти шукаєш? Щастя, любові, спокою душі. Не ходи шукати їх на інший край Землі, ти повернешся розчарованим. Пошукай їх у самому собі, в глибині свого серця.     ( Далай Лама)

10 липня 2013 року в Ужгороді 27-29°. Ввечері ясне небо затягнеться хмарами. Без опадів.
Народний прогноз погоди
: 10 липня відзначається день пам'яті преподобного Самсона Странноприімця. У народі відома така назва цього дня - Самсон Сіногній, тому що часто 10 липня бувають дощі, що, в свою чергу, псує заготівлю сіна. Якщо дощ у цей день все таки є, то буде він йти до Бабиного літа. А якщо погода хороша, сонячна, то протримається вона ще сім неділь.

За православним календарем 10 липня ІМЕНИНИ відзначають Олександр, Амбрось, Анект, Володимир, Георгій (Єгор, Юрій), Іван (Іоанн), Лука, Маркеллин, Мазкий, Маркия, Мартін, Пиерий, Сампсон, Севир і Серапіон.


Цей день в історії

1878 — в Англії футбольний арбітр вперше використав на полі свисток (до цього судді кричали)
1918 — прийнята перша конституція РРФСР
1925 — створено Телеграфне агентство Радянського Союзу
1931 — Політбюро ЦК ВКП(б) ухвалило звільнити з в'язниць кілька тисяч інженерів і техніків



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 11 липня — «Форсаж — 6». Поч. о 12.00,   14.10, 20.10 та 22.20.
«Істальгія. Поч. о 16.20 та 18.20.  

Галерея «Ужгород»  
«Молодіжна виставка».
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Студія «Look» (м. Ужгород, вул. Швабська, 64а, 2-й поверх)
6—12 липня — артпроект «Унгварські бермуди».

Міжгірський район, с. Подобовець
7—10 липня — фестиваль «Шипіт».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставки «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. У першій половині дня можливі складнощі в роботі офісної техніки. Намагайтеся не перейматися через дрібниці. Всі великі справи і досягнення супроводжуватимуться подоланням перешкод. У другій половині дня вам вдасться вирішити всі проблемні ситуації без втрат. Присвятіть вільний час вирішенню сімейно-побутових питань.
ТелецьТельці сьогодні будуть в центрі уваги протилежної статі. Використовуйте свою чарівність на переговорах, щоб отримати вигоду. Ваші конкуренти відступлять, тому намагайтеся зайняти позицію на олімпі слави. У другій половині дня намагайтеся викликати довіру у керівництва. Пару компліментів допоможуть вам отримати прихильність впливових осіб.
Близнюки. Сьогодні вам слід залишити всі сумніви і діяти напористо. Ваші недоброзичливці будуть переможені і не зможуть вам протистояти. У другій половині дня на вас чекає довга розмова з керівництвом. Відмовтеся від стандартної схеми поведінки, і ви отримаєте блискучий результат. Увечері повечеряйте в колі близьких друзів.
Рак. Сьогодні вам не варто проявляти ініціативу, краще тримайтеся відокремлено. Інтриги ваших колег можуть спровокувати скандал. Намагайтеся тримати себе в руках і не піддаватися на провокації. У другій половині дня будьте уважні у стосунках із новими партнерами. Ви можете втратити важливу інформацію.
Лев Сьогодні вам не варто проявляти ініціативу, краще тримайтеся відокремлено. Інтриги ваших колег можуть спровокувати скандал. Намагайтеся тримати себе в руках і не піддаватися на провокації. У другій половині дня будьте уважні у стосунках із новими партнерами. Ви можете втратити важливу інформацію.
Діва. Сьогодні ви виступите в ролі миротворця серед колег. Вам варто зважувати своє кожне слово, інакше вас можуть незаслужено звинуватити. У другій половині дня звертайте увагу на отриману інформацію. Ви зможете викрити ворога в робочому колективі. Вільний час присвятіть заняттю спортом, ваше тіло потребує фізичного навантаження.
Терези Перша половина дня буде вдалою для вирішення конфліктів і суперечок. Намагайтеся винести урок із ситуації, що склалася, щоб більше в неї не потрапляти. У другій половині дня вам слід навести порядок у робочій документації. Не відкладайте рутинну роботу, інакше виникнуть складності. Вільний час присвятіть догляду за своєю зовнішністю.
Скорпіон Сьогодні вас чекає успішний день для будь-яких починань. Докладені зусилля виправдають себе подвійно. У другій половині дня ви отримаєте пропозицію від конкурентів. Не поспішайте приймати однозначне рішення. У вас з'явився шанс висунути свої умови і отримати більше прибутку. Вільний час присвятіть усамітненій прогулянці по лісі.
Стрілець. Сьогодні на вас чекає складна і напружена робота. Намагайтеся відмовитися від прийняття однозначних рішень. Вам слід об'єднати свої зусилля з колегами, щоб отримати потрібний результат. У другій половині дня зверніть увагу на стосунки з протилежною статтю. Вам слід приділити увагу своєму здоров'ю і профілактиці хронічних захворювань.
Козеріг Сьогодні день принесе удачу людям творчих професій. Випадкове знайомство принесе ділову вигоду. Вам слід навчитися користуватися своєю чарівністю. У другій половині дня ви отримаєте прибуток від нового джерела доходу. Вільний час присвятіть самоаналізу і розберіться в своїх минулих помилках.
Водолій. У першій половині дня можливі конфліктні ситуації з партнерами. Вам доведеться піти на поступки і додаткові умови, щоб зберегти стосунки. У другій половині дня будьте уважні при підписанні документів. Найдрібніша помилка може призвести до великих фінансових втрат. Увечері вам краще побути на самоті.
Риби У першій половині дня ви зіткнетеся з проблемами у стосунках із керівництвом. Не варто боротися за справедливість, проявіть мудрість і поблажливість. У другій половині дня ви отримаєте важливу пораду, використовуючи яку, зможете виправити ситуацію. Вам слід уважно проаналізувати причину своїх неприємностей. Робота над собою і трансформацією своїх особистих якостей принесе результат.


А зараз — усміхніться :)


10-річному Вадіку батьки подарували на день народження набір "Юний слюсар".
Через три дні Вадік спився ...



- Он, дивись, зірка падає! Загадай бажання.
- Я хочу, щоб ти на мені одружився.
- Ой, дивися, назад полетіла ...


Мені вчора сказали, що я живу фантазіями. Я мало з дракона не впав.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат