Тютюнові вироби продовжують «тягнути» через кордон, з початку року їх затримали більше 27 мільйонів

admin 10.07.2013 17:44 ПОДІЇ

Заради наживи порушники продовжують намагатися перемістити тютюнові вироби через державний кордон України. При цьому їх задуми стосуються як «зеленої» ділянки держрубежу так і встановлених пунктів пропуску.

Вчора з 7 ящиками сигарет попався прикордонному наряду відділу «Косино» Мукачівського загону наш співвітчизник. Чоловіка зупинили за 10 метрів від кордону, він переносив сигарети марки «Джин Лінг». Ще двоє невідомих помітивши правоохоронців вдалися до втечі.
Інші українці промишляли на ділянці відділу «Коритниця», що в Волинській області. Прикордонники помітили 2 порушників за допомогою пристрою нічного бачення сьогодні вночі та затримали їх за 200 метрів від лінії кордону. Затримані документів не мали, але назвалися 30-ти та 31-річним громадянами України. Неподалік на береговій відмілині річки Західний Буг прикордонники знайшли і 12 ящиків цигарок марки «ФЕСТ» білоруського виробництва, які були приготовлені до переміщення.
На Волині сигарети вилучили ще в одного громадянина України. Він їхав до Польщі через пункт пропуску «Ягодин» автомобілем «Фольксваген». У ході перевірки з'ясувалося, що чоловік в переобладнаний паливний бак запхав 550 пачок сигарет. Наразі окрім курива він втратив і транспортний засіб за незаконне перевезення товарів.
Варто відмітити, що з початку року співробітники Державної прикордонної служби України спільно з іншими контролюючими органами на державному кордоні виявили та вилучили більше 27 мільйонів штук тютюнових виробів.

Підготував Андрій Демченко

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат