Навчання в УжНУ стало дешевшим

admin 10.07.2013 10:15 СОЦІО

В УжНУ зменшили вартість навчання на 14 факультетах.


Враховуючи ситуацію в освітній сфері та суспільно-економічний стан, керівництво Ужгородського національного університету прийняло важливе рішення: зменшено вартість оплати за навчання за кількома десятками напрямів і спеціальностей, - інформує сайт УжНУ.

«Ми проаналізували вступні кампанії попередніх років, а також пропозиції деканів і вирішили піти назустріч абітурієнтам, ­­- прокоментував рішення ректор УжНУ, доктор технічних наук, професор Федір Ващук. - Таким чином, якісна вища освіта у національному виші стане більш доступною студентам, які навчатимуться за контрактом».

Щодо вартості навчання, то, зменшення оплати затверджено за напрямами «міжнародне право», «фізика» та «прикладна фізика» -- на 20%, за усіма напрямами факультетів міжнародних відносин, міжнародного бізнесу та менеджменту – до 25 %, на факультеті формаційних технологій – на 30-35 %.

Крім того, дешевше відтепер коштуватиме і навчання за усіма напрямами та спеціальностями факультету економіки, інженерно-технічного та математичного факультетів. До 20 % зменшено обсяг оплати на гуманітарно-природничому факультеті з угорською мовою навчання.

Під скорочення цін потрапили і юридичний факультет, факультет європейського права та правознавства, факультет суспільних дисциплін, хімічний та фізичний факультети.

До слова, відколи стартувала вступна кампанія у вишах України, заяви до Ужгородського національного університету подали вже близько 9500 абітурієнтів. Наразі це представники усіх районів Закарпаття, а також кількох сусідніх регіонів.

Приймальна комісія Ужгородського національного університету працює щодня, крім неділі. Документи приймають у головному корпусі УжНУ. З більш детальною інформацією про напрями та спеціальності, за якими проводиться прийом, обсяги державного замовлення, вартість навчання можна ознайомитися на сайті університету у розділі «Абітурієнту».

admin

ТЕГИ : УжНУнавчанняУжгородЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат