Ужгородці виграли відбір на Чемпіонат Європи з петанку

admin 09.07.2013 14:15 ПОДІЇ

Цими вихідними на петанк-майданчиках ресторану "Арізона" відбулися відразу два турніри з петанку.

В суботу відбувся традиційний турнір "Івана Купала", в якому взяли участь 20 петанкістів з Ужгорода, Мукачева та Києва. Після чотирьох кол системи супермеле (коли перед кожним колом шляхом жеребкування визначаються не лише суперники, але й партнери по команді) по всі чотири перемоги мали лише два учасники: МИхайло Тарканій та Петро Гойс з Ужгорода. І все ж перше місце дісталося Михайлу Тарканій, який мав на два очки кращу різницю. Третє місце у киянина Сергія Денисенка.

А вже наступного дня відбулися фінальні ігри відбору на чемпіонат Європи серед чоловіків, який пройде в жовтні в столиці Італії Римі. За право представляти Україну на Чемпіонаті Європи змагалися краща команда Києва з кращою командою Ужгорода. За регламентом, ігри відбувалися до двох перемог.

Першу гру з рахунком 13:11 виграли кияни. В другій грі сильнішими були ужгородці, які перемогли з рахунком 13:7. У вирішальній партії наші земляки зіграли дуже потужно і не залишили жодних шансів гостям, перемігши з рахунком 13:4.

Таким чином представники Ужгородського петанк-клубу Михайло Тарканій, Ігор Заславський та Кирило Воротинцев вибороли право представляти Україну на Чемпіонаті Європи.

admin


За матеріалами Федерація петанку України

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат