Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 05.07.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні п’ятниця, 5 липня. Готуйте ранкову каву лише в доброму гуморі і тоді її смак буде по особливому приємним і бадьорим. Нехай справи вдаються і доходять до логічного завершення, адже сьогодні час подумати про вихідні. Бажаних співрозмовників до кавування й загалом хорошої п’ятниці!

Цитата дня:   Якщо у вашому житті пішов дощ, ви завжди можете зосередитися на квітах, які зацвітуть завдяки цьому дощу.     (Радханатх Свамі)

5 липня в Ужгороді температура повітря 26-27°. Сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. Удень і ввечері буде йти дрібний дощ.
Народний прогноз погоди
: У цей день вшановується пам'ять священномученика Євсевія, єпископа Самосатського. Наші пращури в цей день сподівались на дощ, оскільки він вказував на хороший урожай хлібів. Хороший урожай обіцяв і місяць, який грав вечором. А вранці спостерігали за туманом: якщо він стелиться по воді - буде хороша погода.



За православним календарем 5 липня ІМЕНИНИ відзначають Василь, Галактіон, Геннадій, Евсевий, Зинон, Зина, Помпиан, Сатурнин і Юлианий (Иулианий).


Цей день в історії

1841 — Томас Кук відкрив перше у світі туристичне агентство.
1865 — у Лондоні засновано благодійницьку організацію «Армія спасіння»
1866 Від холери помер Йосип Гладкий — останній кошовий Задунайської Січі.
1918 — утворена Комуністична партія більшовиків України.


Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї

Галерея «Ужгород»  
«Молодіжна виставка».
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Студія «Look» (м. Ужгород, вул. Швабська, 64а, 2-й поверх)
6—12 липня — артпроект «Унгварські бермуди».

Падіюн
6 липня — концерт Чеського молодіжного камерного ансамблю з Праги. Поч. о 15.00.


Перечинський район, «Воєводино»
6—7 липня — Свято Івана Купала.

Міжгірський район, с. Подобовець
7—10 липня — фестиваль «Шипіт».


«Кактус» (Корзо, 7)
Щочетверга, щоп’ятниці, щосуботи та щонеділі — концерт гурту «Tequila Band». Поч. о 21.00.

«Доміон»
До 11 липня — «Форсаж — 6». Поч. о 12.00,   14.10, 20.10 та 22.20.
«Істальгія. Поч. о 16.20 та 18.20.  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставки «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Вранці на вас чекає з'ясування сімейних стосунків. Намагайтеся не реагувати емоційно на претензії коханої людини. У другій половині дня на вас чекає важлива зустріч із партнерами. У вас з'явиться шанс збільшити фінансовий прибуток. Щоб отримати більше вигоди, доведеться піти на поступки і додаткові умови.
Телець. Сьогодні вам варто особливо уважно стежити за поведінкою співробітників. Вам вдасться викрити інтриганів і змовників. Боротьба за справедливість принесе хороший результат. Не слід поспішати і конфліктувати, проявивши витримку, ви дізнаєтеся цінну інформацію. Вільний час присвятіть улюбленому захопленню.
Близнюки. Сьогодні на вас чекає важкий і напружений робочий день. Колеги, на допомогу яких ви розраховували, можуть підвести і не виправдати ваших очікувань. Вам слід взяти відповідальність на себе і діяти рішуче і швидко. Вашу ретельність і старанність відзначить керівництво. Увечері проведіть час у цікавому місці, спілкуючись із приємними людьми.
Рак. У першій половині дня вам вдасться викрити план недоброзичливців. Не варто поспішати і приймати рішення, спираючись на емоції. Надавши допомогу і приховавши інформацію, ви зможете отримати надійного союзника. У другій половині дня на вас чекає розмова з керівництвом. Ви можете сміливо обговорити нові ідеї та перспективи розвитку.
Лев Вранці вам не слід сідати за кермо, краще скористатися громадським транспортом. Намагайтеся не перейматися через дрібниці. Вам потрібно сконцентрувати всі свої сили на найважливішій задачі. Подолавши складні перешкоди, вам вдасться досягти потрібного результату. Прийміть допомогу з боку колег, так ви зможете усунути недоліки своєї роботи.
Діва. Сьогодні вам доведеться підлаштовуватися під оточуючих. Колективна робота може вас втомити. Розберіть свою документацію і постарайтеся завершити розпочаті справи. У другій половині дня на вас чекає зустріч із впливовою особою. Ваше чарівність і почуття гумору допоможуть розрядити обстановку під час складних переговорів. Не варто проявляти зайву наполегливість і тиснути на своїх партнерів.
Терези Вам доведеться брати участь у вирішенні конфліктної ситуації між керівництвом і вашим колегою. Відмовтеся від боротьби за справедливість, така стратегія може призвести до збитків. Вам слід приховати інформацію, щоб зберегти свій авторитет. У другій половині дня на вас чекає прибуток від додаткового джерела доходів. Намагайтеся уникати перебування в місцях масового скупчення людей.
Скорпіон Сьогодні для вас буде вдалий і насичений день. Зустрічі з новими людьми принесуть вигідні контакти і ділові зв'язки. Ваше чарівність і ерудованість допоможуть в укладанні важливої угоди. У другій половині дня ви отримаєте додатковий прибуток від посередницької діяльності. Подумайте про відкриття свого приватного доходу, використовуючи нові навички та рекомендації.
Стрілець. На вас чекає важлива зустріч, тому приділіть більше часу своєму зовнішньому вигляду. Адже, як відомо, зустрічають по одежі, а проводжають по розуму. Постарайтеся справити позитивне враження і викликати повагу і довіру партнерів. У другій половині дня на вас чекає важлива інформація про дії конкурентів. Слід звернутися по допомогу до досвідчених фахівців, щоб впоратися з ситуацією.
Козеріг Зустріч із впливовою особою сприятливо вплине на зміну вашого соціального статусу. Використовуйте свій шанс, щоб відкрити новий робочий напрямок. У другій половині дня вам слід проявити жорсткість на переговорах. Спілкування з партнерами може затягнутися, тому не варто нічого планувати на вечір. Вільний час присвятіть спілкуванню з дітьми.
Водолій. Перша половина дня може принести неприємності, пов'язані з додатковими витратами. Будьте уважні при підписанні важливих документів. Ваші конкуренти можуть вас випередити, якщо не вжити термінових заходів. У другій половині дня розмова з керівництвом буде плідною. Обговоріть свої плани та ідеї з колегами, щоб поліпшити фінансовий результат. Намагайтеся раніше лягти спати, щоб відновити сили.
Риби День принесе клопоти і метушню, порушивши ваш звичний робочий розпорядок. Намагайтеся уникати розбіжностей із колегами. Ваш таємний недоброзичливець спробує підірвати ваш авторитет у колективі. У другій половині дня укладання угод принесе хороший результат і довгострокове партнерство. Вам слід приділити увагу роботі шлунково-кишкового тракту і почати чистку організму.



А зараз — усміхніться :)


Добре бути гусеницею: жереш - жереш - жереш, потім закутуєшся, спиш - спиш - спиш, прокидаєшся - красуня!


- Кажуть, що корисно для здоров'я ходити босоніж.
- Так, дійсно. Коли я вранці прокидаюся в черевиках, у мене страшенно болить голова.


Жінки, вони як Чебурашка - теплі, м'які, люблять вухами і все життя живуть з якимось крокодилом!

Rionews

ТЕГИ : Ранкова кава

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат