Юнацька першість Іршавщини. «Заріччя» повернулось на вершину

Євген Свищо 05.07.2013 14:46 СПОРТ

У неділю 30 червня відбулись матчі 8 туру юнацької першості Іршавщини з футболу.

У центральному поєдинку «Ільниця» приймала «Заріччя».   «Зарічанці» з перших секунд полетіли на ворота суперника і створили кілька гольових нагод. Одна з атак на 2-й хвилині завершилась взяттям воріт господарів, після того як суперник заробив право на штрафний удар з 20-ти метрів.   Плей-мейкер гостей Василь Шерегій пробив точно в лівий нижній кут. Після того як воротар відбив м'яч перед собою, першим на добивання встиг прудконогий Іван Кобаль і вколотив його в сітку – 1:0. До перерви «Ільниця» втратила три нагоди зрівняти рахунок, а «Заріччя» – дві збільшити його. На вістрі атак господарів були Віктор Максименко та Михайло Березнай. Однак їм обом на завершальній бракувало влучності.

Другий тайм пройшов у жорсткій боротьбі. На 41-й хвилині Іван Кобаль, ударом зі стандарту в правий кут, ледь не подвоїв рахунок. Воротар відбив м'яч перед собою і тільки з другої спроби заволодів ним. На 50-й хвилині небезпечний удар-навіс вдався Михайлу Березнаю, та після його удару опонентів врятувала поперечина. Через три хвилини на завершенні атаки лівим флангом був Віктор Максименко. Після його удару м'яч просвистів повз праву дев'ятку. Далі команди більше боролись у центрі поля, роблячи з рідкісні вилазки до лінії штрафного майданчика, і завершили перемогою фаворита – 1:0. Слід відзначити, що «зарічанці» здобули вже третю виїзну перемогу в сезоні. При цьому, вони завдали юним землякам Віктора Пасулька дебютної домашньої поразки в чемпіонаті.  

Головні конкуренти «зарічанців», футболісти «Греблі», створили головну сенсацію туру. Вони на власному стадіоні зіграли в бойову нічию з «Кушницею» – 1:1. Цим успіхом «горяни» перевали триматчеву домашню переможну серію суперника. Ще один неочікуваний результат стався в Дубрівці, де місцевий клуб, здобувши другу домашню перемогу в сезоні, досить легко переграв «Білки» – 2:0.

Осічкою «Греблі», крім «Заріччя», скористалось «Сільце», яке на виїзді прогнозовано дотиснуло «Приборжавське» – 1:0, довівши серію власних перемог до чотирьох поспіль. Що стосується «приборжавців», то вони програють уже в четвертому домашньому поєдинку до ряду.

Єдиний розгром у турі стався в Доробратові, де місцевий клуб декласував «Осій» – 3:0 і цим перервав власну чотириматчеву безвиграшну серію. «Доробратівці» в поточній першості здобули вже третю перемогу з великим рахунком.   До цього вони 12 травня вдома розтрощили «Чорний Потік» – 7:2 та 19 травня на виїзді розім'ялись на «Приборжавському» – 3:0.

Ще в одній грі «Чорний Потік» здобув дебютну домашню нічию у двобої з «Негровом» – 1:1, перервавши власну чотириматчеву серію поразок із жахливою різницею голів – 3:15.

У поточній таблиці стались суттєві зміни. «Сільце» починаючи з 9 червня і до сьогодні продовжує замикати чільну трійку. Незмінною, з 16 червня і до цього часу, залишається трійка аутсайдерів, яку складають «Негрово», «Приборжавське» та «Чорний Потік». При цьому «приборжавці найменше забили – 5, а гравці «Чорного Потоку» від самого початку чемпіонату і до сьогодні мають найгірші показники пропущених та різницю голів – 6:26.

Найбільшого прогресу тижня досягло «Доробратово», яке піднялось на три місця вгору і після тритижневої перерви повернулось до першої четвірки. По одному кроку наверх зробили «Заріччя», «Кушниця» та «Дубрівка». Останні дві команди вперше в сезоні піднялись так високо у таблиці, зійшовши на восьме та дев'яте місця відповідно. А що стосується «зарічанців», то вони після двотижневої перерви повернули собі лідерську позицію, зберігши кращі показники забитих, пропущених та різницю голів – 18:1.

Найбільший регрес тижня стався у «Загаття», яке відпочивало, втратило дві позиції і вперше в сезоні опустилось нижче восьмого місця. По одному кроку вниз зробили «Гребля»,   «Білки», «Ільниця» та «Осій».

Матчі наступного 9 туру відбудуться у неділю 7 липня. Центральним і найпринциповішим протистоянням стане поєдинок   «Сільце» – «Гребля». Цікавими обіцяють стати протистояння «Осій» – «Загаття», «Кушниця» – «Дубрівка» та «Негрово» – «Приборжавське».   Трохи більше проглядається фаворит у парі «Білки» – «Ільниця», а в двобої «Заріччя» – «Доробратово» господарі мають переважні можливості здобути три очки. Початок ігор о 15.30.

8 тур
30 червня, неділя:
«Ільниця» – «Заріччя» - 0:1, «Гребля» – «Кушниця» 1:1, «Дубрівка» – «Білки» 2:0, «Приборжавське» – «Сільце» 0:1, «Доробратово» – «Осій» 3:0, «Чорний Потік» – «Негрово» 1:1.

9 тур
7 липня, неділя:
«Сільце» – «Гребля», «Осій» – «Загаття», «Кушниця» – «Дубрівка», «Негрово» – «Приборжавське», «Білки» – «Ільниця»,   «Заріччя» – «Доробратово».

ТС: «Заріччя» – 21, «Гребля» – 20, «Сільце» – 16, «Доробратово» – 11, «Білки» – 11, «Ільниця» – 10, «Осій» – 10, «Кушниця» – 8, «Дубрівка» – 8, «Загаття» – 7, «Негрово» – 5, «Приборжавське» – 3, «Чорний Потік» – 2.

Євген Свищо

ТЕГИ : Юнацька першість Іршавщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат