Мешканці гуртожитку на Богомольця просять депутата Чубірка не залишати їх без дому (ЛИСТ)

admin 05.07.2013 11:46 ПОДІЇ

"Мешканці будинку по вулиці Богомольця, 20 у м. Ужгороді вимушені звернутися до Вас у такій формі, оскільки всі інші вже використані, а нашому терпінню приходить кінець", - йдеться у листі ужгородців, які живуть у гуртожитку по вулиці Богомольця, в Ужгороді.

Ми не будемо, як Ви, ховатися за спинами працівників ТЗДО „Ужгородхліб”, за спинами працівників міської ради, яких Ви змушуєте вчиняти незаконні дії, щоб досягти своїх особистих інтересів, ми звертаємось до Вас відкрито.
Вельмишановний пане Володимире. Скажіть. Будь ласка, відверто, скільки Ви ще будете знущатись над нами та нашими сім’ями, позбавляючи нас основного конституційного права на житло в житловому будинку по вул.. Богомольця, 20 в м. Ужгороді, порушуючи наші законі права та інтереси.
Так, 24 лютого 2010 року Рішенням виконавчого комітету Ужгородської міської ради № 57 гуртожиток по вул.. Богомольця, 20 в м. Ужгороді, а на сьогоднішній день 59-ти квартирний житловий будинок, прийнято до комунальної власності територіальної громади м. Ужгорода.
Тобто, з цього часу територіальна громада міста Ужгорода в особі Ужгородської міської ради стала законним власником даного гуртожитку і зобов’язана була виконувати власні повноваження, визначені Житловим кодексом України, Законами України „Про місцеве самоврядування в Україні”, „ Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків”, „Про приватизацію державного житлового фонду”, а саме: укласти договір найму на займані жителями будинку квартири та здійснити їх приватизацію.
Однак, Вашими та ще декількох посадовців виконавчого комітету міськради зусиллями даний процес штучно гальмується , через свої амбіції та жадобу, шляхом інтриг та кулуарних домовленостей, Ви здійснюєте дії всупереч чинному законодавству України, порушуючи не тільки наші права, а й з невідомих, можливо корисних мотивів чи інших особистих інтересів використовуючи владу та службове становище всупереч інтересам служби, намагаєтесь позбавити власності на даний житловий будинок територіальну громаду міста Ужгорода в цілому.
Так, прийнявши 24 лютого 200 року даний гуртожиток до комунальної власності, і тут не сіло, не впало, рішенням виконавчого комітету Ужгородської міської ради від 16.02.2011 року № 55 вирішено оформити право власності на об’єкти нерухомого майна – гуртожиток по вул. Богомольця. 20 в м. Ужгороді за ВАТ „Ужгородхліб”.
Яким чином?!! Це навіть уявити складно якими „переконаннями” впливав пан Чубірко на членів виконавчого комітету Ужгородської міської ради, що ті пішли на такі грубі порушення вимог законодавства України, оскільки вирішили оформити право власності на даний гуртожиток за ВАТ „Ужгородхліб” без жодної правової підстави, без правовстановлювального документу. Не скасувавши рішення виконкому від 24.02.2010року, однак, позбавивши права комунальної власності, і, відповідно, права мешканців на житло.
32 судові засідання, безсонні ночі. Погрози від Ваших представників, - перенесли ми багато. Правда на нашому боці, тому Бог допомагає нам і хоронить.
В подальшому, отямившись, з огляду на то, які незаконні дії здійснив її виконавчий комітет, Ужгородська міська рада рішенням VII сесії VI скликання № 225 від 22.07.2011року скасовує дане незаконне рішення виконавчого комітету Ужгородської міської ради від 16.02.2011 № 55 „Про оформлення права власності на об’єкти нерухомого майна – гуртожиток по вул.. Богомольця, 20 в м. Ужгороді за ВАТ „Ужгородхліб”.
І це для Вас, Володимире Володимировичу, є неприпустимим. Як дозволити нормально жити нашім сім’ям?! Нію. Це у Ваші плани не входило. Тоді, за Вашим сприянням, щоб не виконувати власних повноважень щодо укладення з нами договорів найму, майже через два роки ТзДВ „Ужгородхліб” оскаржує дане рішення до суду та в провадженні судового розгляду просить вжити заходів забезпечення позову, а саме просить: заборонити Ужгородській міській раді та виконавчому комітету Ужгородської міської ради приймати рішення або вчиняти будь-які дії щодо передачі у власність чи користування іншим особам (крім позивача), а також у будь-який інший спосіб розпоряджатись нерухомим майном (багатоквартирний житловий будинок загальною площею 3167,1 кв. м.) за адресою Закарпатська обл.., м. Ужгород, вул.. Богомольця, 20 чи його частинами до закінчення розгляду справи судом.
І господарський суд Закарпатської області задовольняє це клопотання ТзДВ „Ужгородхліб”.
Тобто, на основі абсолютно безпідставного та необґрунтованого   позову, виконавчий комітет може тепер законно не виконувати функції, які на нього покладені законодавством України, що є неприпустимим в правовій державі.
Нам не має, що втрачати. У нас немає будинків, машин, земельних ділянок. Ми боремося за законне житло, яке ми заробили, працюючи на своїх підприємствах, яке ми реконструювали і утримуємо за свій рахунок.
Кожен день 270 мешканців нашого будинку, старі і малі. Моляться за Ваше здоров’я, Володимиру Володимировичу. Хай Бог дасть Вам мудрості і розсудливості, а Ваша сім’я і Ви хай ніколи не зустрічають на своєму шляху таких „добродіїв” як Ви. Не все на світі можна купити за гроші. Людську повагу і шану треба заслужити. У всесвіті ніщо нікуди не дівається. Все що ти зробив для інших, тобі ж і повернеться.
Не знаємо, хто вибирав Вас депутатом. Але ми думаємо ці люди покладали на Вас великі надії. Нажаль, Ваша активна діяльність підірвала Ваш авторитет і тих людей, прізвищами яких Ви прикриваєтесь.
Пане Чубірко! Схаменіться, отямтеся, не чиніть беззаконня, не видумайте незаконні підстави для позбавлення нас права на житло! Наше терпіння не безмежне, йому приходить кінець. І у випадку продовження Ваших незаконних дій, ми будемо вимушені діяти рішуче.

admin

ТЕГИ : БогомольцягуртожитокВолодимир Чубірко

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат