Угорці разом з закарпатцям боротимуться з паводками (ФОТО)

admin 04.07.2013 09:42 СОЦІО

 

Закарпатська область: Україна та Угорщина і в подальшому спільно запобігатимуть паводку.

Вчора, 3 липня, на ділянці правобережної протипаводкової дамби р. Тиса   (в районі сіл Соловка (Україна) –Лоня (Угорщина)) в рамках XVIII наради Уповноважених Урядів України й Угорщини   з питань водного господарства на прикордонних водах   та з нагоди 20-ї річниці українсько-угорського співробітництва пройшли урочисті заходи. В ході яких Головою Держводагенства України Василем Сташуком та заступником держсекретаря з питань водного господарства від Міністерства регіонального розвитку Угорщини Петером Ковачем було підписано Спільну протипаводкову Програму розвитку для Верхньої Тиси.
Взяли участь у даному заході і рятувальники, зокрема: начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей та заступник начальника Управління з реагування на надзвичайні ситуації Глєб Бурковський.
Адже як показує багаторічний досвід щодо ліквідації наслідків проходження паводків, основний тягар щодо проведення першочергових та рятувальних робіт припадає на підрозділи Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса   та оперативно-рятувальні підрозділи ДСНС України у Закарпатській області.  
Кульмінацією зустрічі стало відкриття, встановленого угорською стороною, пам’ятного знаку.

admin


За матеріалами Управління ДСНС України у Закарпатській області

ТЕГИ : Тиса ДСНСЗакарпаттяпаводок

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат