Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 04.07.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі четвер, 4 липня. Не відкладайте важливі справи на потім, аби встигнути все зробити до завершення тижня. Прокидайтеся під акомпанемент улюблених мелодій з ароматом свіжозвареної кави і не забувайте про улюблені солодощі до неї. Нехай початок дня принесе приємні новини і хороших співрозмовників до кавування!

Цитата дня:   Ваш мозок може все. Абсолютно все. Головне - переконати себе в цьому. Руки не знають, що вони не вміють віджиматися, ноги не знають, що вони слабкі, живіт не знає, що він суцільний жир. Це знає ваш мозок. Переконавши себе в тому, що ви можете все, ви дійсно зможете все.   ( Роберт Кіосакі)

4 липня в Ужгороді температура повітря 26-29°. Увесь день утримається ясна погода. Без опадів.
Народний прогноз погоди
: 4 липня відзначається день священномученика Терентія, єпископа Іконійського. У минулі часи помітили, якщо цей день спекотний, то грудень буде морозним. У цей час зацвітає липа.



За православним календарем 4 липня ІМЕНИНИ відзначають Анастасій, Настасія, Антоній, Арчил (Арчилл), Афродисий, Василиса (Василисса), Георгій (Єгор, Юрій), Іван (Іоанн), Іона, Келсий, Луарсаб, Марионилла, Максим, Микита, Микола, Павло, Руф, Терентій, Федір (Феодор) і Юліан (Юлій, Иулиан, Иулий).


Сьогодні також:
День судового експерту (Україна)


Цей день в історії

1631 — у Парижі відкрито перше у світі агентство зайнятості.
1862 — під час прогулянки на човні річкою Темза, Льюїс Керрол розповів Алісі Ліддел та її сестрам історію, яка згодом лягла в основу його книжки «Аліса в країні чудес», вперше опубліковано точно 3 роки потому
1917 — Виступ полуботківців у Києві з метою проголошення незалежності України


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


«Кактус» (Корзо, 7)
Щочетверга, щоп’ятниці, щосуботи та щонеділі — концерт гурту «Tequila Band». Поч. о 21.00.

«Доміон»
До 4 липня — «Форсаж — 6». Поч. о 12.00, 14.10, 20.10 та 22.20. «Істальгія». Поч. о 16.20 та 18.20.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставки «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка словацького архітектора Людвига Оелшлегера.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. На вас чекає напружена боротьба і з'ясування стосунків. Враховуйте привілеї та посадові заслуги опонентів. Ваша грубість і агресивна поведінка можуть серйозно нашкодити і зіпсувати репутацію. Вчіться дипломатії і обмірковуйте наслідки своїх вчинків. Вільний час присвятіть антистресовій терапії та роботі над своїми емоціями.
Телець. День сприятливий для вирішення спорів та конфліктів. Ваш спокій, незворушність і раціоналізм допоможуть досягти мети. Досвід минулого дасть можливість ухилитися від неприємностей і конфлікту з керівництвом. Зверніть увагу на поведінку своїх колег, ви виявите таємного ворога. Вільний час присвятіть спілкуванню з людиною, яка вас надихає.
Близнюки. Перша половина дня сприятлива для вирішення юридичних питань. Прохання в будь-які інстанції і подача документів принесуть позитивний результат. Вам слід остерігатися конфліктних людей і уникати суперечок. У другій половині дня ваші колеги запропонують участь у коаліції. Вам слід подумати, чого ви позбудетеся, якщо ідея зазнає невдачі
Рак. Сьогодні на вас чекає спілкування з новими партнерами. Використовуйте допомогу особи, яка володіє навичками мовного переконання. Робота в союзі з іншими людьми підвищить ваші шанси на перемогу. Відмовтеся від негативного досвіду минулого, щоб уникнути сумнівів. Сьогодні для вас вдалий день, ви зможете досягти своєї мети, додавши зусилля.
Лев На вас чекає напружене спілкування з керівником. Намагайтеся аргументувати свої дії логікою, а не почуттями. Відмовтеся від емоційного сприйняття критики на свою адресу. Вам слід змінити свою звичну стратегію, щоб досягти успіху. Увечері постарайтеся провести час у приємній компанії близьких друзів.
Діва. Перша половина дня принесе удачу в будь-яких переговорах. Ваші ідеї будуть реалізовані особою, на яку ви раніше не розраховували. Щоб отримати більше прибутку, задійте старі знайомства з впливовими особами. У другій половині дня вам слід сконцентруватися на одній найголовнішій задачі, щоб не розпиляти увагу
Терези На вас чекає несподіваний сюрприз від колег. Проявіть поблажливість і почуття гумору, інакше ви потрапите в безглузду ситуацію. У другій половині дня приділіть більше уваги вирішенню фінансових питань. Намагайтеся уникати авантюр і поспішних рішень. Вільний час присвятіть відновленню свого здоров'я.
Скорпіон Сьогодні на вас чекає спілкування з цікавою особою, яка допоможе вирішити ваші труднощі. Вам слід проявити стриманість і відмовитися від емоційного сприйняття подій. У другій половині дня ви укладете вигідну угоду, яка послужить довгостроковим стосункам. Намагайтеся не розголошувати важливу інформацію. Вільний час присвятіть творчому заняттю.
Стрілець. Вранці у вас можуть виникнути складності по дорозі на роботу. Уважно стежте за документами і цінними речами. На вас чекає розчарування від поведінки колеги, який не підтримає у важкій ситуації. Не варто чекати від людей, що вони проявлять подяку. Розраховуючи тільки на себе, ви досягнете набагато кращих результатів.
Козеріг Перша половина дня принесе успіх у нових починаннях. Старий друг допоможе вам вирішити фінансові питання. Дуже важливо, щоб ви зайнялися плануванням і склали карту своїх досягнень. Сьогодні все, що ви забажаєте, буде реалізовано. Мисліть позитивно і прагніть отримати більших привілеїв і високого прибутку.
Водолій. Перша половина дня принесе вам розчарування в людях. Ваші недоброзичливці в колективі проявлять своє справжнє обличчя. Не варто приймати зраду близько до серця. Зберіться і зробіть висновки на майбутнє. Щоб припускати менше помилок, вам слід менше ділитися особистою інформацією про себе і своє життя.
Риби На вас чекає виснажлива і монотонна робота. Намагайтеся розподілити сили так, щоб виконати важливі завдання в першій половині дня. Ваша стомленість може призвести до недоліків, тому утримайтеся від розмови з керівництвом. Інтриги колег можуть вас спантеличити. Вам слід триматися осторонь змовників і бунтівників у колективі, інакше ви ризикуєте кар'єрою.


А зараз — усміхніться :)


В активному пошуку я буваю тільки о 2 годині ночі ... біля холодильника.


Він: - Хочеш, покажу фокус?
Вона: - Виховувати сам будеш


Кінокартина "День, коли я висплюсь". Жанр: фантастика.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат