Нардепи-опозиціонери від Закарпаття не голосували за виділення коштів для святкування Дня Ужгорода

Нове Закарпаття з посиланням на Голос Карпат 04.07.2013 14:58 ПОЛІТИКА

Нардепи від Закарпаття Валерій Лунченко, Валерій Пацкан та Віктор Балога не проголосували за включення до порядку денного постанови про виділення коштів для святкування Дня Ужгорода. Документ підтримали тільки представники Партії регіонів та комуністи.


Як стало відомо Голосу Карпат, сьогодні, 4 липня, у Верховній раді України депутати можуть прийняти постанову, згідно з якою держава виділить додаткове фінансування для відзначення ювілейної 1120-ої річниці заснування Ужгорода.

Проте закарпатські депутати від опозиційних сил, а також Віктор Балога не проголосували навіть за включення цього питання у порядок денний.

Нагадаємо, раніше Закарпатська обласна рада прийняла звернення до Верховної Ради України із проханням прийняти постанову щодо відзначення 1120-річчя заснування адміністративного центру Закарпатської області – міста Ужгород.

Імовірно, закарпатські опозиціонери пожертвували фінансовою підтримкою Ужгорода через те, що раніше спікер ВР Володимир Рибак анулював картки Павла Балоги та Олександра Домбровського.

Тим не менше, депутатській більшості вдалося включити це питання до розгляду у Верховній раді. Тепер залишається дочекатися остаточного голосування та подивитися на те, як поведуть себе закарпатські народні обранці.

Нове Закарпаття з посиланням на Голос Карпат

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат