Закарпатські правоохоронці проаналізують злочинність серед колег

admin 03.07.2013 14:55 ПОДІЇ

Прес-служба Закарпатської обласної організації Партії регіонів у середу, 3 липня, розповсюдила коментар голови постійної комісії Закарпатської обласної ради з питань законності та правопорядку Василя Ігнатка з приводу інциденту, який нещодавно мав місце в смт Врадіївка Миколаївської області.

«Для цього за особистим дорученням Президента Віктора Януковича уже найближчим часом пройдуть спеціальні колегії за участі керівників та особового складу СБУ та МВC. До того ж переконаний, що суспільний резонанс та особиста увага Президента, неодмінно сприятимуть незаангажованості та об’єктивності розслідування злочину у Врадіївці,» - цитує правозахисника прес-служба.

За його словами, перші правильні кроки для того, щоб врадіївських насильників було покарано, вже зроблені. Мова йде про звільнення керівника Врадіївського райвідділу, та усунення від роботи очільника обласного управління МВС.
Крім того, обласний депутат зауважив і на певних кроках на шляху до запобігання подібних ситуацій на Закарпатті. Зокрема Василь Ігнатко повідомив, що вже найближчим часом в Ужгороді пройде позачергове засідання комісії обласної ради з питань законності та правопорядку.
«На це засідання ми запросимо представників правоохоронних органів області і разом спробуємо проаналізувати ситуацію зі злочинністю в краї, особливу увагу звернувши на злочини, які скоюють представники правоохоронних органів. Думаю, це допоможе нам уникнути подібних до врадіївської трагедій», — зазначив депутат.

admin

Коментарі :


03.07.2013 21:18 лоци

Нихрина не буде глобального !
Покарають за даний поступок рядових, начальство познимають з посад ы всьо. А система МВС яка була така і залишиться гнилою ! Щось помінялося після нового КПК ? ПОРОЖНЯК ! Реальну нормальну роботу система задушила. Люди покращення роботи міліції невідчули.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат