Закарпатські воркаутери продемонстрували здібності на міжнародному фесті

admin 03.07.2013 13:06 СПОРТ

18 спортсменів з Ужгорода, Мукачева, Хуста та Ізи взяли участь у Міжнародному фестивалі здорового способу життя «Workaut Fest 2013», який   відбувся 29 червня у Дніпропетровську.

У місто на Дніпрі з їхалися тисячі воркаутерів з 12 країн Європи, Азії та Америки, щоб продемонструвати вражаючі елементи на перекладині і брусах, показати потужну енергію, яка живе у людей, котрі ведуть здоровий спосіб життя. До цього учасники фестивалю закликали усіх глядачів вражаючого шоу, а це близько десяти тисяч осіб. Схоже, що багато молоді, яка відвідала «Workaut Fest 2013» таки піде на спортивні майданчики, адже побачене тут нікого не могло залишити байдужим. Навіть інвалід у візку показав свої рекорди, а 12-річна Дарина Чепига підтягнулася на перекладині 31 раз. Такі виступи надихають багатьох.
Закарпатські спортсмени теж показали свої здобутки, впевнено тримаючись у середовищі зірок світового воркауту.   Хлопці також мали нагоду набратися нового спортивного досвіду і налагодити контакти з однодумцями, що стане в нагоді при організації обласних змагань.

Юрій БАБІЧИН

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат