Правоохоронці викрили нелегальний канал переправи автомобілів сплавом по річці

admin 02.07.2013 10:55 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Через аномальні грози, що прокотилися Європою нещодавно, під водою опинилися тисячі автомобілів. Більшість таких “потопельників”, попри усі старання прикордонної та митної служб, пізніше виринають на українському ринку.

Днями прикордонній службі вдалось викрити один з найбільших каналів постачання таких контрабандних автомобілів в Україну.

Працівниками Ренського ДАІ Одеської області було затримано жителя села Орлівка на автомобілі Volkswagen Passat 2011 року випуску на німецьких реєстраційних номерах без жодних документів. За словами водія, даний автомобіль він витягнув з Дунаю.

Спочатку правоохоронці не повірили молодику, та після ретельної перевірки виявилось, що він говорив правду. В районі орлівської переправи було виловлено з води, ще кілька іноземних авто. Автомобілі салон яких був наповнений пінопластом спокійно дрейфували Дунаєм у напрямку Чорного моря.

Як підозрюють у прикордонній службі злочинна організована група здійснює таким чином контрабандну переправу з Німеччини, де автомобілі спускають у Дунай, в Україну де їх приймають, найімовірніше у місті Ізмаїл приймають і реалізовують на чорному ринку.

Наразі міліція веде розшуки злочинців, на орлівській переправі встановлене цілодобове патрулювання. МВС просить громадян утриматись від купівлі автомобілів без документів зі слідами підтоплення всередині.

Олег Стрийський, Назар Долинський, Юра Донецький, спеціально для сайту Репортажист))

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат