Ще раз про наболіле: Хамство маршрутчиків по-закарпатськи

admin 02.07.2013 10:35 РАТУША

До редакції газети "Європа-центр" звернулася обурена ужгородка. у своєму листі вона ще раз, вже вкотре, заговорила про наболіле, про те, про що ми з вами щодня говоромо, свідками чого стаємо, щоразу обурюємося, однак ситуація так і не змінюється.

Ось текст цього листа:
"Я дуже прошу Вас через газету "Європа-Центр" звернутися до міської влади, щоб вони навели порядок у маршрутках. Водії, як і раніше, змушують пенсіонерів платити за проїзд, а якщо ті відмовляються платити, водії командують їм вийти з автобуса.

У неділю, 9 червня, близько 9 ранку на зупинці по вул. Л.Толстого я зайшла в маршрутку 20/158. Зауважу, що раніше ця маршрутка їздила тільки на Барвінкош, а тепер придумали подвійний номер, і вона прямує через базар на Краснодонців. Як результат - в салоні сидять тільки торговці і покупці, а люди, яким треба на кладовищіе з квітами і пляшками з водою не можуть протиснутися.

Водій мені відразу заявляє: маршрутка платна. Я кажу йому, що платити не буду. Він вимагає, щоб я вийшла з маршрутки. Але я йому показала копію постанови Кабінету Міністрів про безкоштовний проїзд для пенсіонерів, яку про всяк випадок завжди ношу з собою. Він ніби заспокоївся.

Повертаємося назад рейсом до 13.10. Приїжджаємо на Краснодонців. Водій відкриває двері і кричить тим, хто сідає: маршрутка платна. Заходить старий угорець, погано говорить по-українськи. Водій вимагає оплати. Той відповідає, що у нього тільки форинти і що у них, в Угорщині, чоловіки і жінки старше 65 років за проїзд не платять. Водій відповідає, що тут не Угорщина і, "змилостившись", бере в угорця форинти.

Ось такі неподобства майже завжди на цьому маршруті. Невже нікому навести порядок?

Тамара Мясникова, м. Ужгород".
Як вже писало неодноразово наше видання, етика, моральні цінності, бодай елементрані культура та повага до водіїв місцевих маршруток не відносяться. не кажучи вже про сумлінне виконання своїх обов'язків.
Нове Закарпаття за матеріалами KorzoNews

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат