Закарпатці вибороли бронзу на чемпіонаті Європи зі спортивного орієнтування на гірських велосипедах

Ніна Расчупкіна 01.07.2013 10:23 СПОРТ

 

Гарний подарунок до дня народження піднесли своєму тренеру Олександру Цепурдею вихованки мукачівського клубу спортивного орієнтування "Товариш". Вперше виступаючи у складі збірної команди України на чемпіонаті Європи з МТВО (Mountain bike orienteering – спортивне орієнтування на гірських велосипедах) Наталія Шозда (ЗОШ № 6), Олександра Золтан (ЗОШ № 1) та Беата Зубака (ЗОШ № 6) вибороли бронзові медалі в юніорській естафеті, що складалася з трьох етапів по десять кілометрів кожний. Чемпіонками стали юні росіянки, срібними призерками – команда Польщі.

В іншому виді програми чемпіонату – змішаній чотириетапній спринтерський естафеті (4 х 5 км) перемогла збірна Чехії, а п’ятнадцятирічні мукачівці Олександра Золтан і Владислав Французов (ЗОШ №11) фінішували четвертими.  
У чемпіонаті, що проходив на території Розточанського національного парку в Польщі, прийняли участь збірні команди 20 найсильніших країн. Українська команда, яка, з-за нестачі коштів, виступала неповним складом, на 100 відсотків була вкомплектована мукачівцями. В індивідуальних номерах програми кращими серед наших спортсменів були Наталія Шозда (Ж-17 – серед дівчат не старших 17-ти років) – 10 місце на довгій дистанції; Владислав Французов (М-17) – 12 місце також на довгій; Василь Морозов (М-20) – 15 місце у спринті, Анна Телякевич (Ж-21) – 21 місце у спринті…
Найбільше нагород чемпіонату здобули збірні команди Фінляндії, Росії та Чеської Республіки.

Ніна Расчупкіна

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат