На маршруті № 24 водії ображають пасажирів

22.06.2013 08:58 РАТУША

На «гарячу лінію» редакції звернулися пенсіонери, які користуються послугами маршруток № 24. Схвильовані люди, серед яких хворі після недавно перенесеного інсульту, скаржилися на вкрай погану роботу автобусів, що курсують цим маршрутом.

Їх довго доводиться чекати, бо машин усього кілька, до того ж водії на цьому маршруті, як на підбір, вкрай брутальні, поводяться по-хамськи. Вони лихословлять пенсіонерам, вмикають на повну гучність радіоприймач, шпурляються пенсійними посвідченнями, не зупиняються...

Так, одного дня, розповіли пенсіонери, водій у червоній майці не зупинився біля санепідемстанції, хоча салон маршрутки був порожній, а на зупинці стояли жінка з дитиною і пенсіонерка. Наступна маршрутка з номером 16-62 зупинилася тільки тому, що на зупинці виходили пасажири. Однак ті троє людей, які змогли таким чином потрапити до салону, почули чимало образ на кшталт того, що їх водій «голими руками душив би», криків... Пасажирам у салоні стало лячно від того, що за кермом автобуса людина в неадекватному стані. Тому люди, які звернулися до редакції, дуже просять мерію зважити на цей факт, аби уникнути можливих ексцесів на маршруті в майбутньому, й просили не називати їх прізвищ, оскільки бояться буйних водіїв із маршруту № 24.

При цьому пенсіонери вдячні іншим водіям — із маршрутів №№ 4, 6, з якими приємно їхати, які не поспішають натиснути на газ у той час, як пенсіонер ще виходить (так роблять деякі інші), а також водіям із маршрутів №№ 17 і 26.

ТЕГИ : огляд листів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат