У Закарпатті пройдуть польові навчання для лісівників

admin 18.06.2013 09:08 СОЦІО

Спільні практичні семінари для лісівників України та Словаччини розпочнуться в Рахові.
У рамках проекту БЕЗПЕРЕРВНЕ НАВЧАННЯ ЛІСІВНИКІВ ЗАДЛЯ КРАЩОГО ВЕДЕННЯ ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА (HUSKROUA/1001/028), що впроваджується в Україні та Словаччині з червня минулого року, розпочинається серія спільних польових практичних навчань для лісівників Закарпаття та Івано-Франківщини, Кошицького та Пряшівського країв Словаччини.


Перший спільний польовий захід відбудеться 20-21 червня цього року на базі Державного підприємства «Рахівське лісове дослідне господарство» (Закарпатська область) та Державного підприємства «Солотвинське лісове господарство» (Івано-Франківська область).
В програмі польового семінару – презентація результатів та напрацювань проекту БЕЗПЕРЕРВНЕ НАВЧАННЯ ЛІСІВНИКІВ ЗАДЛЯ КРАЩОГО ВЕДЕННЯ ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА після першого року виконання, обговорення актуальних питань застосування наближеного до природи лісівництва та збереження багатофункціональності лісів Карпатського регіону України, ознайомлення з однією з двох українських демонстраційних пробних площ, закладених в рамках проекту, зокрема в Росільнянському лісництві ДП «Солотвинське ЛГ», обговорення питань усихання ялинників та їх переформування, огляд ділянок всихання на прикладі ДП «Рахівське ЛДГ».
Семінар проходитиме в Рахівському районі (20 червня) Закарпатської області та Богородчанському районі (21 червня) Івано-Франківської області.
До участі в спільному польовому семінарі запрошені лісівники Карпатського регіону України та Словаччини, науковці, представники природоохоронних організацій, засобів масової інформації та інші зацікавлені особи.
Словацька делегація лісівників зустрінеться з керівниками обласних управлінь лісового господарства Закарпатської та Івано-Франківської області, щоб обговорити спільні теми та подальшу співпрацю в питаннях сталого ведення лісового господарства.
З запитаннями та щодо реєстрації учасників, у тому числі від засобів масової інформації, звертайтеся до головного партнера проекту БЕЗПЕРЕРВНЕ НАВЧАННЯ ЛІСІВНИКІВ ЗАДЛЯ КРАЩОГО ВЕДЕННЯ ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА, ГО «ФОРЗА» за тел. 0673101631, 0312 671450, адресою електронної пошти: natalia.voloshyn@forza.org.ua.

Проект БЕЗПЕРЕРВНЕ НАВЧАННЯ ЛІСІВНИКІВ ЗАДЛЯ КРАЩОГО ВЕДЕННЯ ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА (HUSKROUA/1001/028), виконується в рамках Програми транскордонного співробітництва Європейського Інструменту Сусідства і Партнерства Угорщина – Словаччина – Румунія – Україна 2007-2013 і спів-фінансується Європейським Союзом.

admin


За матеріалами організаторів

ТЕГИ : лісЄСЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат