За результатами перевірки Державної екологічної інспекції   порушено кримінальне провадження

admin 18.06.2013 16:57 ПОДІЇ

Спеціалістами Державної екологічної інспекції у Закарпатській області було проведено позапланову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства Солотвинським комунальним підприємством по водопостачанню.


В ході перевірки встановлено, що підприємством здійснювалось використання водних ресурсів при відсутності спеціального дозволу на користування надрами, що є порушенням ст. ст. 19, 21, 67 Кодексу   України “Про надра”.
За результатами перевірки Держекоінспекцією проведено розрахунок завданих збитків та виставлено претензію на загальну суму 503752, 80 грн. Оскільки в добровільному порядку збитки не відшкодовано, прокуратурою Тячівського району в інтересах держави в особі Державної екологічної інспекції у Закарпатській області заявлено позов до Господарського суду Закарпатської області для примусового стягнення завданих державі   збитків.
Тячівським РВ УМВС України в Закарпатській області порушено кримінальне провадження за ст.364 ч.2, ст.240 ч.2 кримінального Кодексу України щодо службових осіб Солотвинського комунального підприємства по водопостачанню.

                                                          Державна екологічна інспекція
                                                            у Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат