Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 18.06.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 18 червня. Спокійних думок і бажаних співрозмовників на початку нового дня. Нехай кава буде ароматною і бадьорою, а всі справи вдаються вже з першого кроку. Не змушуйте себе до серйозної роботи, якщо насправді бажаєте легкої. Приємного прокидання й корисного вівторка!

Цитата дня:   Музика належить усім. Тільки фірми звукозапису ще вірять, що її власники - вони.   (Джон Леннон)

18 червня в Ужгороді температура повітря вночі 29-31°. Тих, що люблять дощ, чекає розчарування - в Ужгороді на небі цього дня не буде жодної хмаринки. Без опадів.
Народний прогноз погоди
: 18 червня відзначається день священномученика Дорофія, єпископа Тірського. У народі говорили: "День Дорофія - ранок вечора мудріше". Якщо в цей день сонце парить і тиша в повітрі, можна готуватись до грози. З Дорофія розпочинаються найкоротші ночі - "горобині".

За православним календарем 18 червня ІМЕНИНИ відзначають Анувий, Аполлон, Арій, Вассиан, Горгий, Дорофій, Ігор, Іона, Иперехий, Ириний, Конон, Костянтин, Леонід, Марко, Маркіян, Никандр, Памвон, Петро, Селиний і Федір (Феодор).


Цей день в історії

1817 — У Лондоні відкритий міст Ватерлоо.
1837 — Іспанія прийняла нову Конституцію.
1881 — Відновлення «Союзу трьох імператорів». Імператори Німеччини, Австрії і Росії підписали таємну угоду, за якою члени союзу зобов'язали не надавати підтримки жодній державі при нападі на одного з членів союзу.
1889 — американець Річардсон запатентував дитячий візочок.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Мистецький центр «Галерея Ілько» (вул. Кошицька, 28)
До 24 червня — виставка сучасного мистецтва «Фрагментації».

Галерея «Ужгород»  
Виставка Олега Гораля (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

«Доміон»
До 20 червня — «Монстри на канікулах». Поч. о 12.00 та 15.30.   Вартість квитка 10.00 грн.
«Вартові легенд». Поч. о 13.40 та 17.10. Вартість квитка 10.00 грн. «Жарти в сторону». Поч. о 19.00, 20.40 та 22.20.

Художній музей імені Бокшая
21 червня — відкриття виставки «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Ярослава Ціко (Росія) «Енергія Карпат».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  
Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні вам не слід забувати про правила поведінки в діловому суспільстві. Ваша емоційність і спалахи гніву можуть нашкодити веденню переговорів. Працюючи над собою, ви зможете досягти найкращих результатів у фінансовій сфері. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі з технікою. Не варто панікувати, покладайтеся на свій професійний досвід.
Телець. У першій половині дня вам не варто потрапляти на очі керівництву. Намагайтеся виправити всі недоробки до кінця дня. Вам слід проявити уважність до потреб колег. Не варто бути білою вороною в суспільстві товаришів по службі. У другій половині дня постарайтеся не відволікатися від важливих завдань, інакше потрапите в дурну ситуацію і підірвете авторитет.
Близнюки. Сьогодні вам слід остерігатися недоброзичливців і пліток у колективі. Найвигідніша для вас позиція - відсторонення і байдужість. Захищаючи колегу, ви можете потрапити в немилість до керівництва. У другій половині дня постарайтеся знайти час для відвідування стоматолога. Якщо ви вчасно не подбаєте про своє здоров'я, ситуація може дати серйозні ускладнення.
Рак. Сьогодні вам слід бути напоготові в робочому колективі. Ви отримаєте інформацію про людину, яка намагалася підірвати ваш авторитет. Не варто приймати необдумане рішення і піддаватися емоціям. Пам'ятайте, що найкращий суддя - це час, а найцінніше - інформація. Вільний час присвятіть отриманню позитивних емоцій: сходіть в кіно або в клуб потанцювати.
Лев У першій половині на вас чекають труднощі у стосунках із вашими партнерами. Доведеться йти на компроміс, щоб зберегти ділові відносини. Відсуньте убік амбіції і гординю, тоді вам вдасться врегулювати ситуацію швидко. У другій половині дня вам слід зайнятися профілактикою роботи серцево-судинної системи. Постійна напруга і стреси шкодять вашому здоров'ю.
Діва. Перша половина дня сприятлива для вирішення будь-яких юридичних питань і оформлення документів. Постарайтеся не оскаржувати рішень у бюрократичних інстанціях, ситуація вирішиться для вас благополучно. У другій половині дня ваш професійний досвід допоможе вийти зі складної робочої ситуації. Ваші дії відзначить керівник, заохотивши фінансовою винагородою.
Терези Сьогодні для вас будуть відкриті всі двері кабінетів чиновників. Намагайтеся вирішити всі питання відразу, не відкладаючи. Стосунки з колегами будуть напруженими. Не варто нікого посвячувати в свої робочі плани. У другій половині дня на вас чекає важлива інформація від старих партнерів. Використовуйте можливість, щоб отримати додатковий прибуток.
Скорпіон Особливо вдалий день для співбесід та працевлаштування. Проявіть винахідливість і нестандартний хід думок. Вам вдасться привернути до себе увагу важливої особи, завдяки чарівності і почуттю гумору. У другій половині дня ви отримаєте вигідну пропозицію з боку конкурентів. Не варто згадувати образ минулого. Використовуйте ситуацію для отримання фінансової вигоди.
Стрілець. Вранці вам важко буде зібратися з силами. Ваш організм дає збій, тому вживайте профілактичних заходів. У другій половині дня вам слід поговорити з керівництвом про підвищення. Намагайтеся проявити ввічливість у діалозі та освятити факти. Вільний час присвятіть догляду за тілом. Відвідайте масажиста або сходіть у сауну.
Козеріг Сьогодні на вас чекає важливий день, насичений контактами з новими партнерами. Не варто довіряти думкам та судженню оточуючих. Робіть так, як ви планували. Щоб не відхилитися від вірного курсу, зверніться за порадою до близького друга. У другій половині дня ви отримаєте великий прибуток. Інвестуйте кошти у свій інтелектуальний розвиток.
Водолій. Вранці ви зіткнетеся з неприємною конфліктною ситуацією, яка може вивести вас із рівноваги. Намагайтеся не піддаватися емоціям і поганому настрою. У другій половині дня вашу ідею підтримає керівник. Користуйтеся нагодою, щоб поговорити про додаткове фінансування та підтримку. Вільний час присвятіть коханій людині,
Риби Сьогодні вам слід остерігатися обману з боку незнайомців. Не варто довіряти важливу інформацію стороннім людям, інакше потрапите в скрутну ситуацію. Будьте уважні в транспорті та громадських місцях, існує ризик пограбувань. Вільний час присвятіть спілкуванню з цікавими людьми. Вам варто відволіктися від роботи і розслабитися в хорошій компанії.



А зараз — усміхніться :)


- Ну, як пройшли вихідні?
- Не дала! Навіть не підпустила. Сказала: "Взагалі забудь, що він у тебе є". З цими словами вимкнула мій комп'ютер і потягла мене в ліжко!



1 курс. Перша пара по матаналізу в технічному вузі. препод:
- Записуємо тему: Дійсна функція дійсної змінної. Сюр'єктивны, ін'ектівны і быективны функції.
Голос із задньої парти:
- Алло! Я передумав. Заберіть мене в армію ...


- Тут не можна рибалити!
- Я й не рибалю. Я купаю свого черв'яка

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат