В Ужгороді роздерибанять землю

admin 17.06.2013 09:22 РАТУША

На третьому пленарному засідання міськради 18 червня, о 14.00 планується потрійний дерибан землі.

Про це на своїй сторінці у "Facebook" заявляє колишній член Ужгородського міськвиконкому Олександр Волосянський.

"Перше, чим вирішила «відзначитись» міська влада цього разу, це черговий крок по незаконній прихватизації зеленої зони-частини прибудинкової території по Грушевського 35а, шляхом встановлення меж земельної ділянки площею 10,22 с в натурі для присвоєння кадастрового номеру. Цільове призначення даної земельної ділянки – для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування, хоча генпланом міста забудова даної території не передбачена, детальні плани територій не розроблені і відповідно до ч.3 ст.24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» передача (надання) земельних ділянок із земель державної або комунальної власності у власність чи користування фізичним та юридичним особам для містобудівних потреб забороняється", - пише Олександр Волосянський.
"Наступним сумнівним з точки зору закону є надання 11 соток землі під будівлею колишньої словацької стоматологічної поліклініки по вул. Минайській, 23а (для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування). 15 квітня 2013 року стоматологів з цього приміщення примусово виселили і позбавили ужгородців можливості недорогого і цілодобового лікування зубів, на даний момент будівля пустує і «готується» до передачі в руки жадібних комерсантів.
І на останок планується оформити 10 соток землі по вул.Джамбула, 117а (між залізничною лікарнею і «малосімейкою» по вул. Джамбула, 54) для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування, яку ймовірно незабаром передадуть в приватні руки для її реального, з точки зору міської влади, призначення – для будівництва чергового комерційного бетонно-скляного «монстра» по вже випробуваній схемі «аварійно-диспечерська служба ЖЕКу по Грушевського, 35а»", - зауважив пан Олександр.

admin

ТЕГИ : УжгородЗакарпаттяміська рада

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат