“Ми заробили гроші,   а отримали... сльози”

14.06.2013 14:06 РАТУША

До редакції звернувся ужгородець Юрій Андрашко, який поскаржився на факти порушення трудового законодавства стосовно нього та бригади працівників. Він разом із 16 членами бригади на схилі г. Плай працювали на прокладанні підземного електрокабелю.

«Вся робота виконувалася під наглядом майстра Воловецького РЕМ, який усі роботи фіксував на відео, — йдеться в листі до редакції. — За виконані роботи було проплачено 1 млн. 200 тис. грн., але робітники отримали нижче прожиткового мінімуму. Після того як люди пропрацювали по півтора року, їх звільнили без виплати відпускних і розрахункових коштів». У поданій відомості за грудень 2012 р. розписано зарплату кожного з цих 16 робітників. Вона така: 145 грн., 136 грн., 445 грн., 679 грн., 704 грн., 724 грн., 879 грн. Люди вимагають, аби з ними розрахувалося керівництво фірми «Електро-Буд». Працюючи там із 2010 року, пише Юрій Андрашко, він жодного разу не отримав ні відпустки, ні компенсації, після чого звільнився.

«Будь ласка, допоможіть нам отримати відпускні й розрахункові, бо це велика сума, за яку раніше могли і за грати кинути, а зараз багатій робить, що хоче, ніякої поваги до людей, які на нього працюють, заробляють велику суму грошей, а він платить — сльози...» — звертаються в листі обмануті робітники (16 підписів).

ТЕГИ : огляд листів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат