Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 07.06.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні п’ятниця, 7 червня. Дозвольте собі трохи релаксу з ароматом свіжозвареної кави. Нехай всі справи зачекають, доки ви будете насолоджуватися улюбленим напоєм. Зустрічайте новий день у доброму гуморі і пам’ятайте, що сьогодні саме час подумати про майбутні вихідні. Корисних справ сьогодні й гарного відпочинку завтра-післязавтра!

Цитата дня:   Якщо ти знаєш, що людина ніколи не буде твоєю, то любити її можна нескінченно довго.   (Оскар Уайльд "Портрет Доріана Грея")

7 червня в Ужгороді температура повітря 22-24°. Весь день в Ужгороді буде хмарним. Нічний дощ із грозою до ранку повинен закінчитися. Удень та ввечері він очікується знову.
Народний прогноз погоди
: 7 червня відзначається день пам'яті священномученика Ферапонта і Івана Предтечі. У минулі часи цей день називали медяними росами, Ферапонт Горобинник. У народі про цей день говорили: "З Іванового дня пішли шкідливі (медяні) роси, які приносять рослинам хвороби". 7 червня часто гримить грім. Особливо наші пращури спостерігали у цей день за горобиною: якщо на ній багато квітів - буде хороший урожай хліба. А якщо горобина пізно розцвітає, то осінь буде довгою.


За православним календарем 7 червня ІМЕНИНИ відзначають Додо, Келестин, Коронат, Іван (Іоанн), Олвиан, Созонт, Таврион, Федір (Феодор) і Ферапонт.



Цей день в історії

1099 — війська хрестоносців під час їхнього першого походу почали облогу Єрусалиму.
1498 — Колумб вирушив у свою третю подорож до Нового Світу, під час якої відкрив сучасний острів Гаїті.
1775 — Сполучені Колонії змінили свою назву на Сполучені Штати.
1903 — у Берліні французький учений Кюрі оголосив про відкриття нового хімічного елементу — полонію, названого на честь батьківщини його дружини-польки Марії Склодовської-Кюрі.



Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї

Нижнє Селище, Хустський район
7—8 червня — фестиваль для дітей «Птах».

Доробратово, Іршавський район
8 червня — єпархіальний день молоді. Поч. о 8.30.

Мистецький центр «Галерея Ілько» (вул. Кошицька, 28)
До 8 червня — виставка сучасного мистецтва «Фрагментації».

Галерея «Ужгород»  
Виставка Олега Гораля (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
До 16 червня — виставка «Графіка Закарпаття ХХ століття».
Виставка мистецького об’єднання «Малий Лувер» «Світ очима дітей».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Фойє Закарпатської ОДА, 2-й поверх (пл. Народна, 4)
До 15 червня — фотовиставка   «Планета дитинства».


«Доміон»
До 20 червня — «Монстри на канікулах». Поч. о 12.00 та 15.30.   Вартість квитка 10.00 грн.
«Вартові легенд». Поч. о 13.40 та 17.10. Вартість квитка 10.00 грн. «Жарти в сторону». Поч. о 19.00, 20.40 та 22.20.

Облмуздрамтеатр
9 червня — «Червона квітонька» Поч. о 12.00. «Здрастуйте, я ваша тьотя». Поч. о 18.00.

«Бавка» (пл. Театральна)
9 червня — «Малюк і Карлсон» (Микола Коляда, за мотивами повісті Астрід Ліндгрен). Поч. об 11.00 та 13.00.


Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Ярослава Ціко (Росія) «Енергія Карпат».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  
Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Ваші необережні слова в гніві можуть призвести до серйозних несприятливих наслідків. Сьогодні вам потрібно навчитися працювати з проявом емоцій. Протягом дня вас провокуватимуть на агресію, намагайтеся знайти спосіб придушувати негативну енергію спокійно. У другій половині дня вам краще відмовитися від походу в місця масового скупчення людей. Проведіть час у колі близьких, постарайтеся створити атмосферу затишку, радості і заспокоєння.
Телець. Вам варто приділити увагу родичам старшого покоління. Ваша підтримка і душевна розмова допоможуть близькій людині вийти з депресії і зневіри. Намагайтеся нічого не планувати, довірившись перебігу обставин. Вам не варто вибирати між різними запрошеннями від своїх друзів. Спробуйте об'єднати всіх у велику і дружню компанію. Ви чудово проведете вечір в оточенні людей, які піднімуть вашу самооцінку.
Близнюки. У першій половині дня ваше в'ялий стан і занепад сил можуть порушити намічений план. Не варто нікуди поспішати, краще відпочиньте і наберіться сил. Стосунки з коханою людиною можуть дати тріщину через спогади про минуле. Намагайтеся тримати себе в руках і придушити напад ревнощів. У другій половині дня вам краще розвіятися і вирушити в гості. Нові люди можуть надихнути вас на рішучі вчинки.
Рак. Сьогодні вам слід впритул зайнятися оздоровленням організму. Будь-які практики з очищення від шлаків, омолодження і виведення токсинів дадуть гарний результат. Намагайтеся не перегріватися на сонці, існує ризик сонячного удару. У другій половині дня можете відвідати з друзями сауну. Поєднавши приємне спілкування з корисним цілющим ефектом для організму, ви досягнете швидкого результату. Жирну їжу краще замінити фруктами та салатом.
Лев Вранці вас можуть відволікти від наміченого плану неприємності, пов'язані з поламкою побутової техніки. Не варто займатися ремонтом самостійно, краще скористатися допомогою фахівця. Постарайтеся навести вдома порядок і прибрати в підсобних приміщеннях і на балконі. Захаращений простір блокує надходження позитивної енергії. У другій половині дня влаштуйте веселощі з близькими, вирушивши на пікнік на природу.
Діва. Сьогодні вам слід приділити більше уваги своїй персоні. Поновіть гардероб, сходіть в салон, змініть зачіску. Ви отримаєте приємні емоції і надходження нових сил завдяки своєму перевтіленню. У другій половині дня ви можете вирушити на світську вечірку чи на концерт. Отримайте якомога більше приємних вражень, щоб позбутися робочої стомленості. Стосунки з коханою людиною будуть романтичними і чуттєвими.
Терези Сьогодні вам варто відмовитися від поїздок до родичів і виконання господарських робіт. Займіться чимось для душі, щоб поповнити запас позитивної енергії. У другій половині дня на вас чекає гарна новина від старого знайомого. Ви можете розпланувати вечір так, щоб добре відпочити і поговорити про справи з потрібними людьми. Намагайтеся уникати вживання незнайомих страв і напоїв, інакше ваш шлунок може зіпсувати вечір.
Скорпіон У першій половині дня вам доведеться надати допомогу у вирішенні фінансового питання, це принесе вам гарний прибуток. Намагайтеся провести більше часу на свіжому повітрі. Поїздка в незвичайне місце або прогулянка безлюдним лісом піднімуть ваш життєвий тонус. Увечері вам доведеться обирати між кількома запрошеннями від друзів. Щоб нікого не образити, створіть своє свято, запросивши бажаючих на бурхливі веселощі.
Стрілець. Вранці у вас можуть виникнути розбіжності з коханою людиною. Намагайтеся не чіплятися за слова, адже у всіх може бути поганий настрій. Від далеких поїздок сьогодні краще відмовитися. Займіться прибиранням і благоустроєм сімейного вогнища. У другій половині дня вам слід остерігатися шахраїв, які можуть зіграти на вашому милосерді і жалості. Вирушайте в гості до друзів, купивши по дорозі пляшку гарного вина. Спілкування зі старим другом розвіє всі ваші сумніви і смуток.
Козеріг Сьогодні ви сміливо можете займатися будь-якими ремонтними та господарськими роботами. Покупку побутової техніки краще відкласти на інший день. У другій половині дня вам варто зайнятися організацією активного відпочинку на природі. Зберіть компанію людей, які вас радують, і влаштуйте веселощі. Увечері на вас чекає важливий дзвінок від старого друга, який запропонує вигідне партнерство. Вам варто серйозно поставитися до ділової пропозиції, виконавши особисте прохання.
Водолій. У першій половині дня можете сміливо вирушати за покупками. Будь-які придбання будуть довго служити вам, якщо ви підійдете до покупок з особливим педантизмом. У другій половині дня ваші плани може порушити несподіваний візит гостей. Щоб не втомлювати себе домашніми клопотами, запросіть всіх на пікнік або в парк. Гучні веселощі можуть вас втомити і знесилити. Намагайтеся раніше лягти спати, щоб не мати неприємних наслідків.
Риби Сьогодні вам варто зайнятися якоюсь творчістю. Приплив натхнення і бадьорість дозволять отримати неймовірний результат у будь-якому процесі. У другій половині дня вам варто приділити увагу родичам. Ваше вміння переконувати стане в нагоді, щоб наставити близьку людину на правильний шлях, позбавивши помилок. Ваш партнер спробує привернути вашу увагу за допомогою ревнощів. Не варто злитися і ображатися, краще зробіть комплімент і уникніть конфлікту.


А зараз — усміхніться :)


- Ти хропеш!
- Ні, мені сняться мотоцикли.




Ми покоління, яке живе мегабайтами і посміхається правою дужкою.


Дівчата, перестаньте, будь ласка, намагатися виглядати на фотках так само, як ми, це ображає наш біологічний вид.
З повагою. © Качки

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат