Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 06.06.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі 6 червня, четвер. Нехай новини завжди будуть лише хорошими, співрозмовники бажаними, а кава – підсолоджена позитивом. Затишного прокидання, приємних ранкових митей і яскравих вражень протягом дня. Успішних стартів і не менш плідних результатів!

Цитата дня:   Глухий кут - це відмінний привід, щоб ламати стіни.     (Аркадій та Борис Стругацькі "Далека Райдуга")

6 червня в Ужгороді температура повітря 19-21°. Хмарна погода протримається в Ужгороді увесь день. Вранці очікується дощ, вдень і ввечері - дощ із грозою.
Народний прогноз погоди
: У цей день вшановується пам'ять преподобного Симеона стовпника на Дивній горі, чудотворця. Погоду 6 червня у минулі часи передвіщали бджоли: якщо вони роєм гудять на горобині, що квітне - завтра буде ясний день. У цей час у садах цвітуть пізні сорти яблунь, вишень.

За православним календарем 6 червня ІМЕНИНИ відзначають Григорій, Іван (Іоанн), Каленик, Мелетій, Микита, Певка(?), Семен (Симеон), Серапіон, Степан (Стефан), Фавст і Федір (Феодор).


Сьогодні також:
День журналіста — професійне свято працівників засобів масової інформації України. Встановлене Указом Президента України від 25 травня 1994 року, в якому вказано, що День журналіста щорічно відзначається в день вступу Спілки журналістів України до Міжнародної федерації журналістів (1992).

Цей день в історії

1944 — початок операції «Оверлорд» (висадка військ союзників під командою Д.Ейзенхауера в Нормандії). Відкриття «другого фронту» на Заході.
1990 — Всеукраїнський православний собор у Києві проголосив патріархат УАПЦ і обрав митрополита Мстислава першим патріархом Української автокефальної православної церкви



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


«Доміон»
До 6 червня — «Світ забуття». Поч. о 12.00, 14.10 та 18.30. «Останній дзвінок». Поч. о 16.30, 20.40 та 22.20.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Василя Сабова.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
До 16 червня — виставка «Графіка Закарпаття ХХ століття».
Виставка мистецького об’єднання «Малий Лувер» «Світ очима дітей».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Фойє Закарпатської ОДА, 2-й поверх (пл. Народна, 4)
До 15 червня — фотовиставка   «Планета дитинства».

Мистецький центр «Галерея Ілько» (вул. Кошицька, 28)
До 8 червня — виставка сучасного мистецтва «Фрагментації».


Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Ярослава Ціко (Росія) «Енергія Карпат».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  
Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Вранці вам доведеться з'ясовувати стосунки з сусідами. Намагайтеся не загострювати конфлікт зайвою емоційністю. На робочому місці вам слід навести порядок, тоді плутанина в документах зникне. У другій половині дня важливий дзвінок від впливової особи дозволить вам просунутися по кар'єрних сходах. Стосунки з партнером будуть напруженими, вам слід ухилитися від розмови.
Телець. Сьогодні вам варто з'ясувати більше деталей про своїх нових партнерів. Щоб уникнути обману і порушень у ділових домовленостях, вам слід заздалегідь вдатися до жорстких заходів. У другій половині дня вам вдасться отримати прихильність нового союзника. Колективні зусилля збільшать вашу робочу ефективність. Вільний час вам слід присвятити роботі з позбавлення від шкідливих звичок.
Близнюки. Сьогодні вам варто яскраво вдягнутися і постаратися мати бездоганний вигляд. Результат переговорів із новими партнерами залежатиме від вашої чарівності і ораторської майстерності. Ваші колеги можуть висловити відкрите невдоволення вашим швидким успіхом. Щоб подолати заздрість і негатив, вам слід підлеститися до опонентів. У другій половині дня вам варто приділити увагу особистому життю, запросивши партнера в романтичне місце.
Рак. Вранці ви можете зіткнутися з неприємною ситуацією по дорозі на роботу. Вам слід перенести важливі зустрічі на другу половину дня. Ризиковані угоди будуть вигідними, якщо ви скористаєтеся пропозицією один раз. Ваш професійний досвід відзначать колеги і керівництво. Вам варто затриматися на роботі доти, поки ви не виконаєте всі поставлені завдання.
Лев У першій половині дня ви зіткнетеся віч-на-віч зі своїм ворогом. Ваша стриманість і розсудливість допоможе уникнути неприємної ситуації. У другій половині дня чекайте на перешкоди з боку керівництва. Вам слід проявити терпимість до різких висловлювань з боку начальства, інакше на вас чекають втрати і розчарування. Постарайтеся зайнятися практиками, які заспокоюють нервову систему.
Діва. Вам варто проявити обачність і уважно аналізувати деталі сьогоднішнього дня. Сьогодні люди, яких ви вважали друзями, можуть показати свою іншу суть. У другій половині дня всі укладені контракти принесуть додатковий прибуток. Вам слід звернути увагу на впровадження нововведень, щоб збільшити свою ефективність. Увечері постарайтеся раніше лягти спати, щоб відновити витрачену енергію.
Терези Брак сил і втома в першій половині дня можуть відвернути вас від виконання важливих завдань. Вам варто сконцентрувати свою увагу і сили на виконанні важливої справи. У другій половині дня вам надасть підтримку близький друг. Ви можете отримати додатковий прибуток, якщо проявите наполегливість і старанність. Увечері вам варто провести час у сімейному колі, запросивши старих друзів.
Скорпіон Сьогодні вам варто присвятити час догляду за своєю зовнішністю. Зміна стилю та оновлення гардеробу принесуть вам позитивні зміни. У другій половині дня на вас чекає фінансовий прибуток від співпраці з незнайомою особою. Ваша чарівливість допоможе переконати потрібну людину, щоб вам надали підтримку у реалізації намічених планів. Усі починання сьогоднішнього дня будуть принесуть стабільний прибуток і зростання.
Стрілець. Сьогодні вам слід звернути увагу на стан свого здоров'я. Якщо ви відчуєте нездужання, негайно зверніться по допомогу до лікаря. Вам не слід перевтомлюватися і нервувати через дрібниці. У другій половині дня впоратися з робочими завданнями вам допоможе новий співробітник. Не бійтеся ділитися своїм професійним досвідом, робота в союзі з однодумцем буде для вас ефективною. Увечері обов'язково випийте трав'яний відвар або чай.
Козеріг Вам варто зайнятися плануванням довгострокових робочих стосунків. Тільки розуміючи свої справжні цілі і оцінивши вигоду від співпраці з новими партнерами, ви зможете знайти оптимальне рішення. Просунутися в кар'єрі вам допоможе порада особи, яка вам вдячна. У другій половині дня вам варто приділити увагу оновленню гардеробу. Зміна зачіски і доповнення до вашого іміджу позитивно впливатимуть на підвищення вашого статусу.
Водолій. Сьогодні вам варто приділити особливу увагу своєму зовнішньому вигляду і зачісці. На вас чекають важливі переговори, на яких вам доведеться викластися на всі 100%. Від вашого вміння вести переговори і зацікавити співрозмовника залежить прибуток і стабільність. Не варто проявляти надмірну наполегливість у спілкуванні з діловими партнерами. Підкресліть свою унікальність, професійний досвід і гідності, тоді ваші партнери укладуть довгострокову партнерську угоду.
Риби Сьогодні вам не варто втручатися в чужі конфлікти, інакше Доля зіграє з вами злий жарт. Будьте уважні під час спілкування з новими партнерами. Не поспішайте приймати однозначних рішень. Існує ризик, що угоди сьогоднішнього дня можуть принести додаткові розтрати і втрати. Великих покупок у другій половині дня слід уникнути, інакше ви викинете гроші на вітер.


А зараз — усміхніться :)


- Я надто гарна для тебе,ти мене не вартий!
- Давай ти змиєш весь макіяж, а тоді і поговоримо :)


- Ой, а ви хто?
- Та ми мізки твої. Ось, дізналися, що ти закохався, так попрощатися зайшли ..



- Може, перейдемо на ти?
- А Ви не надто квапите події? Краще подайте мені ліфчик ...
- А де він?
- На підлозі, під Вашими трусами ...

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат