Закарпатські велосипедисти отримали тисячу сигнальних жилетів

admin 06.06.2013 11:04 ПОДІЇ

Таку акцію днями   провели у закарпатському місті Виноградів. Придбали жилети за кошти відомого місцевого мецената, члена фракції Партії регіонів у Виноградівській міській раді Йосипа Шерегі.

- Ми хотіли допомогти нашим велосипедистам та зробити їх перебування на дорогах безпечнішим. Наша область, на жаль, славиться чималою кількістю ДТП за участі саме цього двоколісного транспорту. От ми і вирішили хоча б якось вплинути на цю статистику, - розповів меценат-регіонал Йосип Шерегі.
Жилети роздали працівникам найбільших підприємств району: «ВЕТ Аутомотив України», ТОВ «Сандерс-Виноградів»,   ВАТ «Гроно-Виноградів» та місцевим жителям, котрі користуються цим видом транспорту.
Як пояснив Йосип Шерегі, жителі більшості європейських країн нині активно використовують подібні жилети. Їх головне призначення –   відбивати світло автомобільних фар у нічний час. Ефективність використання цих жилетів доведена досвідом західних сусідів нашої держави. Разом із тим українці поки що не звикли захищати власні життя таким чином.
- Сподіваюся, наш приклад наслідують і в інших районах не тільки області, але й усієї країни. І вже незабаром ми будемо не так часто чути про постраждалих на дорогах велосипедистів, - зауважив ініціатор акції Йосип Шерегі.

Прес-служба Закарпатської обласної організації Партії регіонів

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат