На об′їзній Ужгорода працівники ДАІ затримали нетверезого водія «Фольксвагена»

admin 05.06.2013 09:46 ПОДІЇ

В окремих Інтернет-виданнях опубліковано інформацію про буцімто безпідставне затримання працівниками Державтоінспекції нічної пори 4 червня на об′їзній автодорозі в м.Ужгород водія автомобіля «Фольксваген», повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Що ж насправді відбувалося тієї ночі, коментує заступник начальника УДАІ УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Василь Бокоч:

-Наряд роти ДПС взводу з обслуговування поста №1 третього червня ніс службу згідно дислокації на вул. Берчені в Ужгороді. Близько четвертої години ночі ними був зупинений для перевірки автомобіль «Фольксваген», водій якого відразу повів себе агресивно та став звинувачувати правоохоронців у тому, що вони нібито перебувають у нетверезому стані.

Працівники міліції прийняли рішення направити водія до лікаря-нарколога для освідчення на стан алкогольного сп′яніння. В лікарні у вказаного водія знову виник конфлікт вже з черговим лікарем наркдиспансеру, який зафіксував факт алкогольного сп′яніння у цього водія.

На підставі цього акту працівниками ДПС ДАІ УМВС був складений протокол за ст. 130 ч.1 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп′яніння). Також водій був відсторонений від керування транспортним засобом, його автомобіль був переміщений на майданчик тимчасового утримання УДАІ УМВС.

Щодо дій працівників міліції, керівництвом УМВС України в Закарпатській області призначено службове розслідування.


Нагадаємо, телеканал СТБ оприлюднив відео камер відеоспостережень медзакладу, де від водія мали взяти кров, щоб встановити чи він був тверезий.

Коли водій почав знімати все, що відбувається на мобільний телефон, лікар вихопив його з рук чоловіка і розбив об стіну. Потім міліціонери намагалися примусити закарпатця здати кров, – все зафіксувала камера відео спостереження.  

На підтвердження невинуватості і тверезості водій пішов здавати аналіз крові в іншому медзакладі. А потім знову повертається до Ужгородського наркодиспансеру.

Дочекавшись завершення зміни буйного нарколога, ще раз здає аналізи. Тест засвідчує - у крові нуль проміле алкоголю.

ДАІшники склали протокол - про те, що водій був п’яний, і машину відбуксовують на штрафмайданчик.

Зі скаргою водій звернувся до головного міліціонера області. Той пообіцяв усе перевірити і провести службове розслідування.

admin


За матеріалами СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат