Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

admin 16.01.2013 11:53 СОЦІО

Що горіло у Закарпатті, які причини й наслідки та чи є жертви — читайте хроніку.

15 січня о 3.49 сталася пожежа в надвірній споруді за адресою: Виноградівський район, смт. Королево, вул. Червоноармійська. Пожежею знищено надвірну споруду та частину домашнього майна. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.  

15 січня о 13.59 сталася пожежа в житловому будинку за адресою: м. Перечин, вул. Горького. Пожежею знищено покриття та частину домашнього майна. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

15 січня о 19.53 сталася пожежа в житловому будинку за адресою: м. Берегово, вул. Б. Хмельницького. Пожежею знищено частину домашнього майна. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

15 січня о 21.02 сталася пожежа в житловому будинку за адресою: Міжгірський район с. Майдан, вул. Верховинська. Пожежею знищено перекриття на площі 6 кв. м, та 0,5 т сіна. Прямі збитки встановлюються. Причина пожежі - коротке замикання електромережі.

16 січня о 4.59 сталася пожежа в житловому будинку за адресою: м. Ужгород, вул. Ужанська. Пожежею знищено покриття   на площі 5 кв. м. Причина пожежі та   збитки   встановлюються.

admin

ТЕГИ : пожежаМНСЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат