На сесії Ужгородської міськради планується земельний дерибан, – Волосянський

admin 29.05.2013 11:28 РАТУША

Колишній член виконавчого комітету Ужгородської міської ради Олександр Волосянський стверджує, що на сесії міськради у п’ятницю, 31 травня, планується дерибан   паркових зон та прибудинкових територій.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

Як запевняє Олександр Волосянський,пропонується надати в оренду частину паркової зони парку «Підзамковий» – земельної ділянки площею 0,03 га для обслуговування власного майна по вул.Підградській, 33/5 (п.1.4 проекту №908), частину парку «Боздоський» площею 0,0938 га для будівництва і обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування по вул.Боздоський парк, 2 (п.1.6 проекту №911), частину   зеленої зони прибудинкових територій загального користування площею 0,017 га для обслуговування власного майна по просп. Свободи, б/н (п.1.5 проекту №908).

«У перших двох випадках, щось вирішувати без затвердження меж відповідних паркових зон є неправомірним, оскільки є пряма загроза «недобрати» в майбутньому чітко визначеної площі парку. Що стосується останнього – ділянки по просп. Свободи (між будинками №29 та 31), окрім того, що там немає, як відповідних правовстановлюючих документів на майно, так і ніякого фактичного майна, ділянка, згідно з генпланом міста, відноситься до земель загального користування, що за ст.83 Земельного кодексу України не може передаватися у приватну власність», – пояснює Олександр Волосянський.  

http://zaholovok.com.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат