У Закарпатті у двох німкень вилучили автомобілі (ФОТО)

admin 24.05.2013 11:08 КРИМІНАЛ

 

Спільними зусиллями прикордонників та митників у міжнародному пункті пропуску «Ужгород» вдалось запобігти незаконному ввезенню до України двох коштовних автомобілів.

Зі Словаччини до пункту пропуску «Ужгород», на прикордонно-митний контроль, одна за одною, прибули дві «симпатичних японки» - HONDA CR-V, 2012 р.в. і ТОYОTА RAV4, 2010 р.в. зареєстровані в Німеччині.   Керували автівками дві 35-річні громадянки вищезазначеної держави.
Під час проходження ними всіх видів контролю, правоохоронці звернули увагу на ряд факторів, що і змусило їх приступити до проведення повної ідентифікації транспортних засобів.
Після ретельної перевірки документів на авто, всіх номерних агрегатів та дублюючих маркувань транспортних засобів, оглядовики дійшли висновку, що обидві автівки переміщувались через державний кордон незаконно. Крім того, що у обох автомобілях пластина, на якій нанесено ідентифікаційний номер, була замінена методом демонтажу з іншого авто, правоохоронці зафіксували ще ряд механічних втручань у номерні маркування транспортних засобів.
У результаті проведення вищевказаних заходів автомобілі вилучено, сума оцінки наразі встановлюється.

admin


За матеріалами прес-служби Чопського прикордонного загону

ТЕГИ : Чопський прикордонний загінКордонЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат