ПАДІЮН подарував ужгородцям подорож країнами світу

14.01.2013 08:34 ДОЗВІЛЛЯ

У Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН»   на Старий-Новий рік   мандрували країнами світу.

Гарною традицію, вже котрий рік поспіль, є завершувати новорічно-різдвяні   свята у ПАДІЮНі шоу-програмою «Під Старий-Новий рік». Цього року ведучі свята підготували цікавий екскурс. У перерві між номерами розповідали про традиції святкування Нового року у європейських країнах та країнах Далекого Сходу.   Окрім подорожі світом гості свята насолодилися виступами вихованців палацу. Вокалісти, танцюристи, міми, юні дизайнери та фотомоделі. Кожен з них своїм виступом підтверджував, що Закарпаття   – край молодих талантів. Захоплена публіка була активна як ніколи і на завершення стоячи витала учасників програми.
«Я стояв, плескав і мало не заплакав. Діти так щиро віддають себе сцені, що я на годинку-півтори забув про всі негаразди, які залишилися за стінами цього залу. Щирішого за дітей і їх старання в цьому світі не існує нічого» - зізнався гість концерту пан Віктор.
Шоу-програма «Під Старий-Новий рік» - завершальне свято новорічно-різдвяного циклу 2012-2013, попереду нові починання, нові свята та нові виступи. Їх у цьому році буде, як ніколи багато, адже саме 2013 рік оголошено в Україні роком дитячої творчості.








За матеріалами Падіюну

ТЕГИ : ПадіюнСтарий Новий рікУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат