Закарпатські учні їдуть на бізнес-табір до Яремче

admin 17.05.2013 09:46 СОЦІО

З 17 по 19 травня в Яремче відбудеться унікальна подія - бізнес-табір Delta Camp, який організований в рамках соціальної акції «Подяка за талант». В ньому візьмуть учать близько 30 випускників 11-х класів Івано-Франківської, Закарпатської, Тернопільської та Чернівецької областей, що перемогли в районних олімпіадах з математики.

Протягом трьох днів у Delta Camp талановиті випускники отримають потужний стимул для подальшого росту і розвитку. У бізнес-таборах вони пройдуть курс навчання основам підприємництва, дізнаються про те, як правильно будувати плани і досягати поставлених цілей, навчаться проводити презентації, ефективно працювати в команді і, звичайно, весело проведуть час.

Організатори бізнес-таборів з особливою увагою підійшли до вибору наставників Delta Camp. Кожен з них відомий не тільки особистими досягненнями в бізнесі, але і є людиною, у якого можна навчитися багато чому. У числі менторів - власники бізнесу, бізнес-тренери, коучі, психологи.

Окрім Івано-Франківської області табори пройдуть ще в 9 обласних центрах - Львові, Вінниці, Києві, Кіровограді, Харкові, Донецьку, Одесі, Дніпропетровську та в Криму.

Соціальна акція «Подяка за талант» проводиться на всій території України навесні 2013 року. У планах АТ «Дельта Банк» - подальша робота з талантами, а також розвиток нових цікавих напрямків і проектів.

admin


За матеріалами організаторів

ТЕГИ : бізнес-табіршколяріЯремче

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат