Балога не хоче аквапарк в Ужгороді

18.05.2013 09:48 РАТУША

 

Для цього Віктор Балога, який шаленими темпами втрачає свій громадсько-політичний вплив, використовує будь-які приводи. Наразі він люто протистоїть тому, аби в Ужгороді з’явився аквапарк, який будує Ратушняк та яким у майбутньому зможуть користуватися всі ужгородці. Будівництво гальмують безпідставні численні перевірки, псують настрій замовні цькувальні публікації у балогівських ЗМІ.

Цього тижня, 13 травня, на об’єкт разом із придворними медійниками Балоги прибули і міліціонери, підняті «по тривозі» повідомленням про те, що, мовляв, будівельники завалили колію дитячої залізниці. Додамо, залізниця не працює вже роками, її розкрадено на металобрухт, вона заросла чагарниками й завалена старими деревами.

Цього дня одне таке величезне дерево впало на одній із центральних алей парку і тільки завдяки збігу обставин ніхто не травмувався. Однак не аварійний стан парку, а купка каміння на роками недіючій та розкуроченій вандалами залізниці схвилювала балогівців. До слова, сюди, на будівельний об’єкт, вони прибувають не вперше і так само не вперше лякаються запитань журналістів про те, якого саме злочину вони тут шукають?.. І чому не поспішали рятувати дитячу залізницю від вандалів, коли ще можна було бодай щось та врятувати?

Каміння прибрати не важко і його однозначно приберуть, аквапарк Ратушняк рано чи пізно таки збудує й ужгородці матимуть водний об’єкт, про який їм досі балогівці забороняли навіть мріяти, аквапарк успішно працюватиме, а відтак дійде черга і до дитячої залізниці, аби відновити і її зусиллями інвесторів — як теплу пам’ять для поколінь старших ужгородців та на втіху молодшим мешканцям обласного центру.

ТЕГИ : віктор балога

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат