Глави МЗС "Вишеградської групи" та "Східного партнерства" зберуться в Кракові 17 травня

admin 14.05.2013 19:03 ПОЛІТИКА

У польському Кракові 17 травня відбудеться зустріч міністрів закордонних справ країн “Вишеградської групи” (V4) та “Східного партнерства”. Участь у заході візьме також міністр закордонних справ України Леонід Кожара.


Про це УКРІНФОРМу повідомили в МЗС Польщі.
“Перегововори відбуватимуться у рамках польського головування у V4 і стосуватимуться майбутнього “Східного партнерства” і саміту в листопаді у Вільнюсі. Дискусія міністрів присвячуватиметься також можливостям підтримки східних партнерів в їх прагненнях щодо інтеграції з ЄС”, - повідомив представник прес-служби МЗС РП Рафал Собчак.
Він зазначив, що міністри обговорять ситуацію в окремих країнах “Східного партнерства” і обдумають питання щодо майбутнього партнерства після саміту у Вільнюсі. “Однією з тем буде також обговорення можливості підписання Угоди про асоціацію України з ЄС в листопаді у Вільнюсі”, - підкреслив представник польського зовнішньополітичного відомства.
У зустрічі візьмуть участь Високий представник ЄС із закордонних справ та політики безпеки Кетрін Ештон, Єврокомісар з питань розширення та європейської політики сусідства Штефан Фюле, міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічус та заступник керівника МЗС Ірландії.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат