Вони нікому не потрібні

10.05.2013 19:26 ПОЛІТИКА

Цього тижня регіональний сайт Clipnews.info надрукував репліку про те, що «регіонал» Сергій Мошак робить крен у бік клану Балог. Ось її зміст.


Минулого тижня кілька обласних видань надрукували однакове рекламне інтерв’ю з нардепом від Партії регіонів Сергієм Мошаком.

Важко сказати, якою була мета такого масового зомбування читачів чи не всіх провідних газет Закарпаття від Мошака. Досить чітко простежувалася в його словах критика колег від партії, зокрема і губернатора Олександра Ледиди, а також певна лояльність Мошака до опозиціонерів.

Не дивно, що це інтерв’ю надрукувала і газета Віктора Балоги «Старий Замок», бо Балозі така критика «регіоналів» із вуст самого «регіонала» дуже імпонує.

Не потрібно бути великим аналітиком, щоб зрозуміти амбіції Мошака. Він, швидше за все, не проти зайняти губернаторське крісло, тому і шукав приводу покритикувати нинішню обласну владу. До речі, аргументи для критики у Мошака були дуже слабкими: жодних фактів чи цифр, а просто критикував, щоб покритикувати.

Варто пригадати, як Мошак став нардепом. Він до останнього не знав, чи висуватиметься за мажоритаркою або буде лобіювати собі місце за списками партії. Тривалий час ще до офіційного початку виборчої кампанії Сергій Мошак піарив себе у верховинських районах області. Однак згодом стало ясно, що від «регіоналів» у цих районах йтиме Михайло Ланьо, тому Мошаку довелося терміново шукати ресурси, аби отримати прохідне місце у списку партії. Кажуть, що ці фінансові ресурси були знайдені завдяки відомому мільйонерові з Мукачева, а нині мешканцеві США Алексові Ровту.

Таким чином, простежується доволі чіткий зв’язок Мошака з Балогою. Преса вже повідомляла про те, що з Ровтом у хороших стосунках і Балога, і кажуть, що саме Ровту Балоги продали свій бізнес.

Дивно лише, чому мовчить центральний апарат Партії регіонів, адже «регіоналів» завжди вважали доволі монолітною політичною силою, а тут цілком очевидно, що Мошак не є членом команди, а навпаки ллє воду на млин опонентів».


І дійсно, в багатьох газетах таке інтерв’ю було. Правдою є і те, що Сергій Мошак проводив доволі широку інформаційну піар-кампанію до виборів у деяких північних районах області. І, можливо, він дійсно має зв’язок із Ровтом, який купив бізнес Балог. Але навряд чи Мошак робить крен у бік Балог. Річ у тім, що цей клан уже не те що не має авторитету, а є політичним банкрутом. Хіба зараз, коли всі тікають від балогівців, хтось може навпаки стати на їхній бік? А тим паче така фігура, як депутат Сергій Мошак. Дуже сумнівно. Губернатор Ледида наразі має доволі монолітну і стійку команду, а Сергій Мошак потрапив до парламенту за списками, а не за мажоритарним округом, тому буде дотримуватися партійної дисципліни і навряд чи захоче вносити розкол у партійні ряди.

ТЕГИ : віктор балогасергій мошак

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат