Балаболам   дах зриває…

04.05.2013 11:21 ПОЛІТИКА

Ще не вщухли пристрасті навколо побиття бандитами голови Хустської райдержадміністрації, як цього тижня силовики розповсюдили ще одну новину бандитського характеру: хтось підпалив автомобіль депутата Закарпатської облради Юрія Перести.


Свого часу Юрій Переста мав необережність піддатися на приманку балогівської партії «Єдиний центр» і ввійти до фракції «ЄЦ» в облраді. Коли самодурство Балог почало зашкалювати, то ряд депутатів вирішили залишити ряди цієї фракції. Серед них був і Переста. А зовсім недавно конференція «ЄЦунів» показово звільнила Юрія Пересту з партії.

На жаль, одним лише показовим звільненням не обмежилося. В ніч із 27 на 28 квітня цьому депутатові облради, до речі, проректорові УжНУ, зловмисники спалили автомобіль. І коли якомусь політикові спалюють автомобіль чи ламають ноги, то часто закидають, що злочин чинився не через політику, а через якісь бізнесові розклади. Так уже сталося, що багато політиків мають певний бізнес. А от щодо Юрія Перести, то тут підпал є виключно політичною помстою. І силовики чітко повинні знати, де шукати принаймні замовників зухвалого підпалу. (Замовникам та виконавцям на замітку: ч. 2 ст. 194 ККУкраїни — умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, карається позбавленням волі на строк від трьох до п’ятнадцяти років).

Якщо проаналізувати акт із підпалом, то він може бути не так помстою, як застереженням для інших приплічників партії завгоспа з Завидова. Клан добре розуміє, що партія сиплеться. Ображатися є на що. Навіть у місцеві ради Балоги не захотіли робити кандидатами достойних партійців, а думали лише над тим, щоб провести в депутати членів своєї родини. То з якого дива триматися сімейної партії? Тим більше, що вже всім зрозуміло, що партія досі існувала на одних обіцянках і вихваляннях. Це в період передвиборних кампаній Балоги могли їздити селами і обіцяти, обіцяти, обіцяти. Це вони десь роздаровували м’ячі й говорили про підтримку спорту, однак зараз, коли двоє членів родини пригріли задниці на депутатських стільчиках, підтримкою і не пахне. Родині має бути соромно за те, що їхнє рідне Мукачево не представлене в обласному футбольному чемпіонаті. Балоги, де обіцяна підтримка футболу? Чому пошкодували трохи грошенят для улюбленого футбольного клубу? Балаболи…

Хоча про який такий сором можна говорити. Вони і не знають, що це таке.

ТЕГИ : віктор балогаєц

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат