За чиї кошти і як саме ремонтуватимуть   пл. Театральну?

26.04.2013 13:34 РАТУША

Наприкінці березня під час прес-конференції міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов обіцяв із настанням тепла взятися за ремонти, зокрема і пл. Театральної. Площу обіцялося не просто підлатати, а відремонтувати капітально.


Тепло нарешті настало, однак, як з’ясувалося, проекту благоустрою пл. Театральної кошторисом 1 млн. грн. наразі навіть не існує. З огляду на це недоречно говорити і про озвучені кошти, адже про кошторис можна говорити тільки виходячи з реального проекту благоустрою.

Щопрада, виконкомом було погоджено виділення 45 тис. грн. на проведення конкурсу з благоустрою та реставрації центральної частини міста, тобто мощення й озеленення, адже втручатися в забудову пл. Театральної недоречно. Отож лишається сподіватися, що найближчим часом буде визначено термін проведення конкурсу й склад журі.

До слова, рік тому йшлося про іншу вартість й умови реконструкції пл. Театральної. Тоді після конкурсу з продажу «Корони» директор Департаменту міського господарства Олексій Касперов однією з умов конкурсу назвав реконструкцію площі коштом покупця, а точніше, у розмірі 100-відсоткової вартості від продажу, тобто на 8,5 млн. грн. Скандальні подальші події з «Короною» громадськість уже спостерігала. Відтак побачимо, коли, хто і як відремонтує пл. Театральну.

ТЕГИ : віктор погорєловплоща театральна

Коментарі :


05.05.2013 19:07 hs,fr

Закарпатский фан-сайт о рыбалке zfish.pp.ua!
Если ты рыбак, присоединяйся!
Помоги нам сделать сайт интересным и информативным!
Ждем тебя на http://zfish.pp.ua/


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат