Влада встановить   в Ужгороді понад сім десятків МАФів

27.04.2013 13:03 РАТУША

Частина будок «виростуть» у історичному центрі.


Ще зовсім недавно новообрана міська рада демонструвала показову «принциповість» стосовно малих архітектурних форм (розроблених за єдиним стандартом МАФів-шестикутників), встановлених за попередньої влади. За словами одного зі скандальних депутатів, їх «прибрали як сміття», а громадськості було обіцяно, що ключові вулиці міста, його історичний центр будуть вільними від подібних «будок». Більше того, влада суттєво збільшила тарифи на оренду міської землі під МАФами.

Однак зовсім скоро, геть забувши про свої обіцянки, влада почала видавати все нові й нові дозволи на встановлення тих таки МАФів. МАФізація Ужгорода розпочалася зі встановлення малої архітектурної форми на пл. Театральній поблизу місця, де колись стояв ларьок «Укрпошти». Ужгородці навіть жартують, що то, мовляв, запасний вихід із підвалів будівлі на випадок міліцейської облави.

На початку поточного року громадські активісти змогли побачити нові проекти торгових павільйонів, розміщення яких згодом погодила сесія. Відтак ці конструкції невдовзі поширяться по всьому місту, зокрема в його історичній частині, яку влада ще недавно лицемірно обіцяла не захаращувати. Як стало відомо з джерел у міській раді, загалом в Ужгороді з’явиться аж 77 нових МАФів.

ТЕГИ : віктор погорєловмаф

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат