Громадська рада при Закарпатській ОДА складається зі 120 громадських організацій

admin 23.04.2013 17:36 ПОДІЇ

У вівторок, 23 квітня, відбулася зустріч керівника краю Олександра Ледиди, його заступника Антона Громового з головою Громадської ради Федором Харутою та членами президії Громадської ради при облдержадміністрації ІІ скликання.

Минулого місяця було обрано новий склад Громадської ради та переобрано голову – Федора Харуту. Під час зустрічі із членами президії Громадської ради Олександр Ледида висловив надію, що і новий склад буде тісно та плідно співпрацювати із владою, вирішуючи ті питання, що нині найбільше турбують громадськість краю.

До складу Ради   ІІ скликання увійшло 120 громадських організацій краю, утворено 20 комісій за різними напрямками діяльності. Сьогодні одним із ключових питань роботи Громадської ради є питання зміни системи місцевого самоврядування.

- Зараз розпочинається масштабне обговорення реформ місцевого самоврядування. Принципова позиція Президента України – концепція роботи в жодному разі не повинна бути нав’язана зверху. Тож прошу і вас долучитися до цієї важливої справи, висловити своє бачення щодо перерозподілу повноважень по вертикалі «центр - регіони», і, звичайно, перерозподілу бюджетів на користь регіонів і місцевих органів влади,   - звернувся до присутніх Олександр Ледида.   – Я відкритий до співпраці, сподіваюсь, наша спільна робота приведе до хороших результатів.

Також керівник краю запевнив, що всі пропозиції будуть уважно вивчені і пропонуватимуться до впровадження.  

- У нас була плідна співпраця з обласним керівництвом під час роботи Громадської ради І скликання. Сподіваюся, ті напрацювання та принципи роботи ми продовжимо та примножимо уже роботі новообраного складу, -   висловив думку голова Громадської ради Федір Харута.

Прес-центр ОДА

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат