Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

admin 23.04.2013 10:19 СОЦІО

Що горіло за добу у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.


22 квітня об 11.30 сталася   пожежа в надвірній споруді за адресою: м. Виноградів, вул. Герцена. Пожежею знищено дах   навісу та 50 кг сіна. Пошкоджено 0,3 м³ дощок. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

22 квітня о 14.00 почалося загорання стовбура дерева, за адресою: Воловецький район, с. Гукливе, вул. Центральна. Пожежею знищено стовбур дерева. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

22 квітня   о 16.55 почалося загорання сухої трави та чагарників на відкритій території, за адресою: м. Іршава, вул. Шевченка. Пожежею знищено суху траву та чагарники на площі 2 га. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

22 квітня   о 17.50 почалося загорання сухої трави та сміття на відкритій території, за адресою: м.Ужгород, вул. Слов’янська набережна. Пожежею знищено суху траву та сміття на площі 0,01 га. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

22 квітня о 17.55 почалося загорання сухої трави та чагарників на відкритій території, за адресою: Тячівський район, смт. Тересва, вул. Заводська. Пожежею знищено суху траву та чагарники на площі 0,01 га. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

22 квітня о 18.40 почалося загорання сухої трави на відкритій території, за адресою: Хустський район, с. Монастирець, урочище Фрацина. Пожежею знищено суху траву на площі 2,5 га. Прямі збитки встановлюються. Причина пожежі — необережне поводження з вогнем.

22 квітня о 18.41 почалося загорання сміття в новобудові за адресою: м. Мукачево, вул. Одеська. Пожежею знищено 0,5 м³ сміття. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

22 квітня   о 20.55 сталася пожежа в житловому будинку за адресою: м. Ужгород, провулок Приютський. Пожежею знищено диван. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

22 квітня о 22.55 сталася пожежа в квартирі за адресою: м. Ужгород, вул. Шопена. Пожежею знищено меблі та речі домашнього вжитку. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

admin

ТЕГИ : пожежаДСНСЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат