Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

admin 15.04.2013 11:38 СОЦІО

Що горіло за добу у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

13 квітня об 11.04 сталася пожежа в житловому будинку за адресою: Рахівський район, смт.В.Бичків, вул.Тичини. Пожежею знищено   речі домашнього вжитку, пошкоджено меблі. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

13 квітня о 21.25 сталася пожежа в деревообробному цеху за адресою: Рахівський район. смт.Ясіня, вул.Визволення. Пожежею знищено перегородка сушки та вікна. Прямі збитки встановлюються. Причина пожежі необережне поводження з вогнем.

13 квітня о 21.35 почалося загорання сухої трави за адресою: м.Ужгород, вул.Баб’яка. Пожежею знищено суху траву на площі 80 м2. Прямі збитки — 0 грн. Причина пожежі встановлюється.

13 квітня 21.45 сталася пожежа в житловій квартирі за адресою: м.Ужгород, вул.Загорська. Пожежею знищено частину хатнього майна, пошкоджено підлогу. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

14 квітня о 00.49 сталася пожежа в приміщенні бані за адресою: Міжгірський район, с.Синевир, ур.Товчка. Пожежею знищено баню, пошкоджено речі домашнього вжитку. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

14 квітня о 1.04 сталася пожежа в житловому будинку за адресою: Мукачівський район, с.Косино, вул.Садова. Пожежею знищено перекриття та покриття на площі 60 м2. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

14 квітян о 1.20 сталася пожежа в житловому будинку за адресою:Тячівський район, с.Ганичі, вул.Лесі Українки. Пожежею знищено житловий будинок. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

admin

ТЕГИ : пожежаДСНСЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат