П’яні пасажири мікроавтобуса побили двох даїшників

Василь Козак 12.04.2013 17:38 КРИМІНАЛ

Інцидент стався минулої суботи в Мукачівському районі. Два співробітники Державтоінспекції несли службу біля села Лалово й зафіксували перевищення швидкості мікроавтобусом «Merсedes Vito». Вимогу зупинитися водій проігнорував, однак далеко втекти не зумів. Через кілька хвилин даїшники виявили мікроавтобус із пробитим колесом у кюветі біля села Залужжя. Поруч із ним стояли водій і четверо хлопців-пасажирів.


За інформацією прес-служби обласного УМВС, водій на першу ж вимогу пред’явив свої права й техпаспорт, проте пасажири мікроавтобуса, від яких смерділо спиртним, із лайкою накинулися на інспекторів ДАІ, побили їх і порвали обмундирування. Один із постраждалих зумів викликати опергрупу Мукачівського міськвідділу міліції й дебоширів вдалося затримати. Всі вони виявилися мешканцями Мукачівського району. Огляд на алкоголь показав, що водій тверезий, а ось пасажири п’яні.

Мікроавтобус доправлено на штрафмайданчик, порушено кри­-
мінальне провадження за опір співробітникам правоохоронних органів (ч. 2 ст. 342 Кримінального кодексу).

Василь Козак

Коментарі :


13.04.2013 10:46 ЮРІЙ ДРОГОБИЧ

Вітаю ВАС і ВАШ колектив що накінець-то прийшло тепло!І по-суті!Працівники міліціія бувший офіцер міліціі,зараз вже на пенсіімали право примінити табельну зброю.Ясно,що іх би затаскала потім прокуратура по судах,але є положення про примінення вогнепальноі зброі!П*яні,злі і дебошири!Напевно все-таки працівники міліціі не захотіли брати гріх на душу,якби то було в АМЕРИЦІ - там зовсім інші закони і поліція має великі права!Ще раз вітаю вас всіх з терен ЛЬВІВСЬКОІ ОБЛАСТІ!


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат