Любов зла, тож козли   цим користуються

Василь Козак 12.04.2013 17:27 КРИМІНАЛ

Чоловік штрикнув ножем свою дружину за те, що вона «насмілилася» набридати йому проханнями знайти роботу й утримувати сім’ю.

Днями до Мукачівської райлікарні з ножовим пораненням живота було доправлено 36-річну мешканку с. Червеньово. За словами жінки, ножем штрикнув її власний чоловік під час домашньої сварки. Коли оперативники приїхали в Червеньово, чоловік, боячись відповідальності, категорично відмовлявся відчинити двері, проте пізніше все-таки впустив міліціонерів і почав давати свідчення. Виявилося, що в сім’ї вже тривалий час працює тільки дружина, яка на свою зар­плату утримує і чоловіка, і двох дітей. Глава сім’ї (до речі, великий любитель випити) не тільки не здійснював спроб знайти заробіток, а й навіть відмовлявся допомагати в домашній роботі. Дружина неодноразово намагалася напоумити чоловіка, просила його взятися за розум і знайти заробіток, але безрезультатно. Під час останньої з таких сцен п’яний чоловік, захотівши покласти край цим «набриданням», не придумав нічого кращого, ніж схопити зі стола кухонний ніж і вдарити ним благовірну в живіт.

За інформацією прес-секре­та­ря Мукачівського міськвідділу міліції Євгенії Красилинець, проти дебошира відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу (заподіяння тяжких тілесних ушкоджень), яка передбачає від 5 до 8 років в’язниці.

Потерпіла перебуває в лікарні. Як вдалося дізнатися редакції, вона готова простити чоловіка і зробити все можливе, щоб уберегти його від грат, тільки би він письмово пообіцяв, що більше не підніматиме на неї руку.

Василь Козак

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат